Австралія направить у Британію коал-

Австралія направить у Британію коал-"дипломатів"

Укрінформ
Парк дикої природи (Південна Австралія) передасть п’ять коал і двох вомбатів до зоопарку Longleat Safari у Великій Британії  як “послів” для розповсюдження знань про збереження дикої природи. 

Про це повідомляє видання The Advertiser.

“Longleat стане першим місцем в Англії, де можна буде побачити південних коал, і ми впевнені, що ці тварини стануть дуже популярними для більш ніж 1,2 млн людей, які відвідують його щорічно”, - сказав лорд Веймут, який є покровителем Міжнародного центру з догляду та збереження коал.

Під час 35-годинного перельоту з Аделаїди до Лондона через Сінгапур тварин супроводжуватиме персональний ветеринар у спеціально організованому вантажному літаку Singapore Airlines.

Читайте також: В Австрії майже 900 тисяч осіб висловилися за заборону куріння в ресторанах

Міністр навколишнього середовища та водних ресурсів штату Південна Австралія Девід Спірс заявив, що тварини сприятимуть інформаційній кампанії в Європі про важливість збереження та унікальність австралійських ендемічних тварин.

Підготовка передачі коал тривала протягом двох років. Спочатку обрали тварин з найкращим станом здоров’я. Останні п’ять місяців вони тренувалися тривалий час проводити в транспортних ящиках і звикали до повітряного шуму. Тому спеціалісти переконані, що тварини добре перенесуть подорож.

У Британії коали житимуть у спеціально розробленому корпусі під назвою Коала-Крік з відтворенням природного середовища. Для цього Longleat імпортує евкаліпт з Південної Австралії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-