Українцям показали офіційний кліп учасниці Дитячого Євробачення

Українцям показали офіційний кліп учасниці Дитячого Євробачення

Відео
Укрінформ
Національна суспільна телерадіокомпанія України презентувала офіційне відео учасниці від України на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2018 Даріни Красновецької на пісню "Say Love".

Про це повідомляється на сайті UA:Суспільне мовлення.

"Прем'єра відеокліпу відбулася сьогодні, 8 жовтня, в ефірі телеканалу UA:Перший, а також у ранкових програмах регіональних телеканалів Суспільного", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, над створенням відео для переможниці національного відбору на Дитяче Євробачення-2018 працювала команда розважального напряму НСТУ.

"Ми не хотіли робити занадто складних постановок, щоб не відволікати увагу від молодої артистки та потужного меседжу пісні. Перевага Даріни - у її природності та невимушеності. Вона співає від щирого серця і рухається саме так, як відчуває музику та слова пісні. Даріна - "амбасадор любові", тож у відеокліпі творча команда намагалася зробити акцент саме на виконавиці, підкреслити її сильний вокал, передати настрій та емоцію, яку відчуває Даріна під час співу", - коментує Олександра Кольцова, член правління НСТУ, відповідальна за розважальний напрям мовлення.

Читайте також: Журі визначились, хто від України поїде на Дитяче Євробачення-2018

Над костюмом для відеокліпу працювала талановита українська стилістка та дизайнерка Леся Патока, яка очолює напрям стилю на Суспільному. Вона відома розробкою образів для багатьох зірок українського шоу-бізнесу, зокрема таких, як Джамала, Єва Бушміна, гурт ONUKA, Pianoбой, Бумбокс. Спеціально для зйомок кліпу дизайнерка розробила образ у червоно-білих кольорах, який підкреслює тематику та настрій конкурсної пісні "Say Love", що в перекладі з англійської означає "Скажи любов".

Своїми враженнями від зйомок офіційного відео поділилася виконавиця Даріна Красновецька: "Для відео мені зробили гарну зачіску і пошили яскравий костюм, а ще придумали надзвичайно крутий рупор, який спеціально пофарбували у червоний колір! Рупор підкреслює ідею пісні, він допомагає мені закликати людей з усього світу відмовитися від війни і об'єднатися заради великого та світлого почуття любові. Я дуже сподіваюся, що людям сподобається моє відео".

Як відомо, цьогоріч на Дитячому Євробаченні-2018 Україну представлятиме 11-річна вінничанка Даріна Красновецька. Дівчина професійно займається вокалом уже більше п'яти років. 2016-го Даріна брала участь у вокальному талант-шоу "Голос. Діти" і вже два роки поспіль - у дитячому фестивалі "Чорноморські ігри", де торік здобула перемогу у номінації "Дівчата (молодша група)", а в 2018-му - перемогла у категорії "Дівчата (середня група)".

Фото: suspilne.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-