Антистресові вихідні: бій подушками, марафон та йога

Антистресові вихідні: бій подушками, марафон та йога

Афіша
Укрінформ
Цього тижня пропонуємо влаштувати повний релакс на вихідних.

Марафон «Wizz Air Kyiv City 2018»

Що цікавого: Wizz Air Kyiv City Marathon – спортивний захід світового рівня. Марафон – це можливість випробувати та здолати самого себе, насолодитись спортом у його чистому виді і спілкуванням із новими і старими друзями.

Коли: 7 жовтня 08:00

Де: Майдан Незалежності

Скільки: Необхідна реєстрація

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Kyiv Food and Wine Festival»

Що цікавого: 11-ий фестиваль Kyiv Food & Wine Festival. Цього разу гастро-темою стане сир і вино. У межах цієї концепції організатори підготували різноманітний та масштабний сирний фудкорт від кращих локальних виробників та познайомлять із українськими виноробами.

Коли: 6 - 7 жовтня

Де: Експоцентр України (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 80 - 100 грн

Більше інформації: Facebook

Фотовиставка Антона Шебетка «Ми були тут»

Що цікавого: Проект Антона Шебетка «Ми були тут» складається з відеоінсталяцій та серії фото представників ЛГБТ+, які брали участь в АТО, а нині в ООС. Героями проекту «Ми були тут» стали представники ЛГБТ+, які брали участь в АТО і нині беруть участь в ООС (Операція Об’єднаних сил) у різних іпостасях: солдати, добровольці, волонтери. Зіткнення, конфлікт і об’єднання цих ідентичностей знайшли своє відображення в серії портретів.

Коли: 30 серпня - 7 жовтня

Де: Зона креативних мануфактур Izone (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Фестиваль Україно-Грузинської дружби «Тбілісоба»

Що цікавого: У програмі традиційно грузинська музика та танці, а також фешн-шоу, колективний арт, винотеатр і ще багато чого.

Коли: 6 - 7 жовтня 

Де: Андріївський узвіз

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Обміняйся рослинами на «Plant Swap»

Що цікавого: «Plant Swap» – це некомерційний захід для всіх охочих обміняти свої рослинки або знайти для себе нову. Окрім рослин у горщиках ти можеш обміняти живці, насіння, горщики, лійки та інше приладдя для вирощування кімнатних рослин.

Коли: 6 жовтня 15:00

Де: Дворик з воронами (вул. Рейтерська 9-б)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Виставка Мерієн Морей «Приховані історії балету»

Що цікавого: Тіла на межі людських можливостей. Тіла-перевтілення… Фотографії Мерієн Морей з неймовірною точністю розкривають заворожуючий світ танцю. Фотографка провела багато часу з артистами балету, робила зйомки в 6 країнах та більше, ніж 10 театрах.

Коли: 2 - 27 жовтня

Де: Французький інститут в Україні (вул. Олеся Гончара, 84)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Вистава «Заручники»

Що цікавого: Церква. Мечеть. Стайня. Камера тортур. Склад продовольства. Арсенал. Кладовище. Це історія однієї закинутої церкви, де знайдено сенсаційну фреску. Місцева мистецтвознавиця стверджує, що Ренесанс почався у Східній Європі. Ймовірно, історія Західного мистецтва буде кардинально переписана. Міністерство Культури, націоналісти, Голова Суду, Католицька та Православна церкви, міжнародні експерти та місцева кураторка вступають у боротьбу за цінний живопис, з яким кожен пов’язує своє світле майбутнє. Але усе змінюється, коли церкву захоплюють біженці…

Театральна лабораторія Мистецького арсеналу «Другий поверх» запрошує на прем’єру вистави «Заручники» за п’єсою відомого британського драматурга Девіда Едгара «Pentecost».

Коли: 6 - 8 жовтня 19:00

Де: Мистецький арсенал (вул. Лаврська, 12)

Скільки: 180 грн

Більше інформації: Facebook

Маркет кераміки від «Всі. Свої»

Що цікавого: Найкращі українські керамісти повернуться з літніх канікул з новими творчими ідеями, оформленими в неймовірні колекції посуду та декору. 

Коли:  6 - 7 жовтня 

Де: Всі. Свої (вул. Десятинна, 12)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Виставка Володимира Вештака та Ірини Вештак-Остроменської «Київ. Вулиця. Акварель»

Що цікавого: Виставка «Київ. Вулиця. Акварель» присвячена одній відомій київській вулиці, яку знають і люблять як кияни, так і гості міста, та яка є Меккою для художників і театралів. Хода нею триває 15 хвилин від рогу з Володимирською до Львівської площі…

Коли: 5 - 28 жовтня

Де: Арт-простір «White World» (вул. Пушкінська, 21)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Фестиваль експериментальної електронної музики «Next Sound 2018»

Що цікавого: Next Sound – фестиваль, що поєднує різні актуальні тенденції авангардної і танцювальної електронної музики. Next Sound – фестиваль, що поєднує різні актуальні тенденції авангардної і танцювальної електронної музики. 

Коли: 6 жовтня 22:00

Де: Closer Art Centre (вул. Нижньоюрківська, 31)

Скільки: 550 - 650 грн

Більше інформації: Facebook

Екскурсія «Л. Лук’яненко: з вірою в Незалежність»

Що цікавого: Екскурсію проведе науковий співробітник відділу історії Незалежної України Олександр Лук’янов.

Коли: 6 жовтня 13:00

Де: Національний музей історії України (вул. Володимирська, 2)

Скільки: 20 грн та вхідний квиток

Більше інформації: Facebook

Маркет «Made in Ukraine.Велике Українське Весілля»

Що цікавого: Велике Українське Весілля - найгучніше закриття фестивального сезону: ярмарок, фудкорт, жива музика та концерти, лаунж зони та дитячі розваги. Все найкраще від #madeinukraine.

Коли: 6 - 7 жовтня 

Де: Контрактова площа 

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Літфакультатив: Селінджер

Що цікавого: Літературний критик Євген Стасіневич відповість на питання: що у Селінджера краще – блискучі розповіді або легендарний роман? Чому найзагадковіший американський автор другої половини XX століття перестав публікуватися на зльоті; писав він у стіл або мучився творчим безпліддям, прикриваючись добровільним відлюддям?

Коли: 6 жовтня 13:00

Де: Botan (вул. Воздвиженська, 9-19)

Скільки: 200 - 250 грн. Реєстрація

Більше інформації: Facebook

Барахолка «Garage Sale. Бабине літо edition»

Що цікавого:  Ловимо теплу погоду поки вона є, тому в екстренному порядку ми оголошуємо Garage Sale на справжніх гаражах. Все те саме, тільки трохи прохолодшніше, але місця більше: їжа на грилі, напої з Мікрохвильового, речі і хлам які комусь вже не треба, а ви про них давно вже мрієте, музика, танці, посмішки та недооцінена подільська локація.

Коли: 7 жовтня 12:00

Де: вул. Петрівська, 30/34 

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Фестиваль собак «Волохаті лапки»

Що цікавого: Фестиваль «Волохаті лапки» - це не просто виставка чотирилапих друзів, а справжнє живе спілкування з братами нашими меншими. Кожен бажаючий разом зі своїм песиком матиме змогу взяти участь у конкурсах за такими номінаціями: «Презентація» (розповідь та показ-ознайомлення з можливостями собаки), «Слухняність» (вміння собаки піддаватись дресируванню), «Оригінальність» (незвичні здібності, трюки у виконанні собаки, показові виступи, танці). Для участі у фестивалі потрібно відправити заявку.

Коли: 6 - 7 жовтня

Де: Парк Київська Русь (Київській обл., Обухівському районі, с. Копачів)

Скільки: 150 грн

Більше інформації: Facebook

Дитячий профорієнтаційний фестиваль «Місто Професій»

Що цікавого: Мета проекту - щоб кожна дитина мала шанс реалізувати свій потенціал. У парковій зоні розгортається імпровізоване Місто Професій. При вході кожна дитина отримує паспорт, карту представлених професій та має можливість «влаштуватись на роботу». Після короткого майстер класу від фахівців своїх галузей, таких як – рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, поліцейський, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, банкір, кухар, актор, модель, кравчиня тощо, діти приступають до "роботи".

Коли: 6 жовтня 12:00

Де: Парк Т.Г. Шевченка

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Антистрес Фест 2018»

Що цікавого: Будемо відвертими – ми просто хочемо стати твоєю найкрутішою пригодою цієї осені, занурити тебе у світ драйву і позитиву, підняти твій рівень дофаміну та адреналіну, і взагалі – перевернути твоє уявлення про зняття стресу. Саме тому ми організовуємо «Антистрес Фест 2018». Це близько півсотні легальних способів зняття стресу. Тут кожен знайде заняття собі до душі: медитації, музичний джем, йога, биття тарілок, батл сумоїстів, арт-терапії, битва подушками, стіна ниття та ще безліч інших активностей.

Коли: 6 - 7 жовтня

Де: Pochayna Event Hall (ст.м. Почайна, ТЦ “Gorodok Gallery”)

Скільки: 200 грн / день. Реєстрація

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-