В Ужгороді на вихідні влаштують Чеські дні

В Ужгороді на вихідні влаштують Чеські дні

Укрінформ
В Ужгороді з нагоди 100-річчя утворення Першої Чехословацької Республіки проведуть унікальний фестиваль "Чеські дні". 

Гості та жителі міста матимуть змогу поринути в колоритну чеську культуру, скуштувати національну їжу та продегустувати славнозвісне чеське пиво від топових пивоварень, повідомляє прес-служба Закарпатської облради.

“З нагоди 100 років з дня утворення Першої Чехословацької Республіки, Чеський Дім Регіонів у місті Ужгород та у співпраці Устецького, Плзеньского та Закарпатського країв проведе унікальний фестиваль, де гості та жителі міста над Ужем матимуть змогу поринути у колоритну чеську культуру, скуштувати національну їжу та продегустувати славнозвісне чеське пиво від топових пивоварень”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначає директор Чеського дому в Ужгороді Павел Мусіл,  фестиваль проходитиме в Ужгороді на площі Народній 3 дні – з 28 по 30 вересня. Тут буде презентовано продукцію чеських компаній, котрі мають неабиякий інтерес співпрацювати з бізнесменами нашого краю.

Читайте також: Діаспора представить Україну на фестивалі культур в Анталії

Як інформують у прес-службі облради, фестиваль такого формату проводитиметься лише в трьох містах світу — Брюсселі, Празі, Ужгороді.

Упродовж двох десятиліть 20 століття Закарпаття перебувало у складі Чехословацької республіки.

Фото: http://tyachivnews.in.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-