У Києві відбувся ювілейний концерт Анатолія Матвійчука

У Києві відбувся ювілейний концерт Анатолія Матвійчука

Фото
Укрінформ
В четвер, 20 вересня, у Національному палаці мистецтв "Україна" відбувся ювілейний концерт народного артиста України Анатолія Матвійчука "На полустанку любові".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На ювілейному концерті виступили Михайло Поплавський, Віктор Павлік, Жанна Боднарук, Оксана Білозір, Оксана Пекун, Анатолій Гнатюк, Алла Попова, Алла Кудлай та Максим Кудлай, Світлана та Віталій Білоножко та інші з піснями Анатолія Матвійчука.

Окрім шлягерів артисти підготували кілька цікавих прем’єр, які вперше прозвучали в Палаці "Україна", а також перед глядачами виступали спеціальні гості із Ізраїлю, США та Чехії.

Ювілейний концерт Анатолія Матвійчука у Києві / Фото: Тарасов Володимир, Укрінформ

Як відомо, творчість Анатолія Матвійчука давно вже стала надбанням сучасної української культури. Співак, поет, композитор, він написав за десятки років близько 500 пісень для себе і для своїх колег артистів.

Читайте також: Анатолій Матвійчук, співак, поет, композитор

1996 року у Анатолія Матвійчука вперше виникла ідея проведення театралізованої шоу-програми, яка б повністю складалася з його пісень, віршів і авторського художнього сценарію.

Незабаром з’явилася і назва — "Полустанок Любові" - "символічне місце, невеличка залізнична станція, котрої немає на жодній карті, і яка існує лише в нашій свідомості, як найкраще місце на землі, де живуть наші спогади і мрії, думки і надії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-