Завершили кіноальманах

Завершили кіноальманах "На своїй землі" про вплив війни на Донбасі

Укрінформ
Кінокомпанія "Бі-Ті-Ел-Вавілон" представила Держкіно завершений кіноальманах короткометражних фільмів-новел "На своїй землі".

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з питань кіно.

"Фільми об'єднані темою впливу війни в Україні на життя кожного з її пересічних мешканців. Війна на Донбасі, патріотизм та героїзм захисників України у фільмах кіноальманаху зображені через щоденне життя звичайних людей. Кожна стрічка окремо і весь альманах доносять головне повідомлення: все буде добре, ми переможемо, ми на своїй землі", - зазначається в прес-релізі.

Як зазначається, реліз кіноальманаху запланований на 2019 рік.

Продюсер кіноальманаху - Андрій Різоль. Добірка складається з семи фільмів за сценаріями-переможцями конкурсу "Своє кіно" проекту "Дивись українське - твори своє майбутнє!". Це - "На своїй землі" (режисер - Олександр Кирієнко, автор сценарію - Федір Янько); "Чоловік" (режисер та автор сценарію - Оксана Артеменко); "Доки палає свічка" (режисер - Віктор Придувалов, автор сценарію - Володимир Петренко); "Кадет" (режисер - Олександр Столяров, автори сценарію - Олександр Столяров та Юлія Чернявська); "Голос" (режисер та автор сценарію - Михайло Іллєнко); "Холодний дощ самотності" (режисер та автор сценарію - Олег Павлюченков); "Кобзарський цех" (режисер - Віктор Придувалов, автор сценарію - Наталія Рудюк).

Читайте також: Стала відома дата виходу у прокат історичного екшену "Захар Беркут"

Проект альманаху став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно та отримав державну фінансову підтримку в сумі 2 млн 745 тис. грн, що становить 50% загальної вартості його виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-