Депардьє вже хоче громадянство Туреччини

Депардьє вже хоче громадянство Туреччини

Укрінформ
Французький актор Жерар Депардьє, який вже має російський паспорт, прагне отримати громадянство Туреччини.

Про це повідомляє турецьке видання Аydinlik.

"Під час перебування у Пхеньяні на святкуванні річниці КНДР Депардьє заявив, що у жовтні планує обговорити з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом питання отримання турецького громадянства", - зазначається у повідомленні.

Як повыдомлялося, у 2012 році Депардьє переїхав з Франції до Бельгії, щоб не платити податок на розкіш. 3 січня 2013 року президент Росії Володимир Путін підписав указ стосовно прийняття Жерара Депардьє до громадянства Російської Федерації.  У 2015 році СБУ на підставі подання Міністерства культури  України ухвалила рішення про заборону в’їзду Депардьє на територію країни на 5 років.

Депрадьє неодноразово ділився своїм захопленням росіянами.

Читайте також: Жерара Депардьє звинувачують у згвалтуванні

«Я не розумію (їхню) мову, але люди, їхній спосіб буття. Вони можуть бути хитрими і лежачими. Я люблю їх безумство, насильство, парадокси. І вони люблять, як і я, переривати життєвий шлях», - сказав 67-річний актор.

Актор зустрічався з Путіним та розповідав, що саме диктатору сподобалося в акторові, якому він дав російське громадянство. «Путіну подобається моя сторона хулігана. Моя зустріч (з ним) була передусім людською і духовною», – зауважив Депардьє.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-