Юність за гратами: у Києві презентують фільм про підлітка, позбавленого волі

Юність за гратами: у Києві презентують фільм про підлітка, позбавленого волі

Відео
Укрінформ
Показ короткометражного документального фільму "Небо над головами", що розповідає історію підлітка, який перебував у колонії, відбудеться 21 вересня у Києві.

Про це повідомляє студія "voznyak production" на своїй сторінці у Facebook.

"Короткометражний документальний фільм "Небо над головами" розповідає історію підлітка Богдана, який відбував покарання у Прилуцькій виховній колонії два з половиною роки, а також про його життя на волі. Як це - перебувати по той бік колючого дроту? Хто може допомогти і чи є в цьому сенс? Чи зможе Богдан всупереч усім життєвим труднощам налагодити життя на волі? Фільм знімався 2 роки і показує справжнє життя підлітків, позбавлених волі", - ідеться в повідомленні.

Режисер фільму Василь Возняк є волонтером пенітенціарного душпастирства УГКЦ і відвідує місця позбавлення волі з 2011 року.

"Це позитивна історія суспільної адаптації головного героя фільму Богдана. Метою фільму є змінити упереджене ставлення у суспільстві до дітей, які відбували покарання у місцях позбавлення волі, а також привернути увагу до в'язничного волонтерства - як можливості побудови позитивного діалогу між дітьми, які переступили закон і перебувають у колонії, та суспільством", - наголошує режисер.

Читайте також: Фільм "Штангіст" увійшов до конкурсної програми Варшавського кінофестивалю

У фільмі використана спеціально записана авторська музика композитора Івана Сюська, учасника програми Х-фактор. Тривалість стрічки - 18 хвилин.

Покази також відбудуться у Львові (16 вересня), Дрогобичі (18 вересня), Івано-Франківську (19 вересня), Тернополі (20 вересня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-