"Шляхетні волоцюги" поїдуть на найбільший фестиваль комедійного кіно у Європі

Відео
Укрінформ
Музичну комедію "Шляхетні волоцюги" відібрали до офіційної програми Comedy Cluj International Film Festival 2018.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Міжнародний кінофестиваль Comedy Cluj International Film Festival - це найбільший форум комедійного кіно у Європі, який проводиться в історичному регіоні Трансильванії - в місті Клуж-Напока, Румунія. Дев'ятий фестиваль відбудеться 12 - 21 жовтня. Впродовж 10 днів на ньому продемонструють більше сотні стрічок", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Comedy Cluj International Film Festival - це хороший майданчик для зустрічей кінематографістів, що працюють у комедійному жанрі, для обговорення проблем галузі та налагодження бізнес-зв'язків.

Музично-кримінальний бойовик "Шляхетні волоцюги" стартує у прокаті 27 вересня.

Фільм створений компанією "Ганзафільм" за підтримки Держкіно України. Частка державного фінансування - 50% (18 мільйонів 582 тисяч гривень).

Режисер стрічки - Олександр Березань. У ролях Юрій Хвостенко, Іван Шаран, Ірина Гришак, Павло Кружнов, Олег Примогенов, Ігор Гаврилів, Ксенія Ніколаєва. Епізодичні, але яскраві ролі музикантів виконали "Брати Гадюкіни". Вони ж написали свій варіант популярної пісні "Тільку ві Львові". Саундтреками фільму також стали пісні Мирослава Кувалдіна та гурту "Ray BAND".

Читайте також: Фільм "Штангіст" увійшов до конкурсної програми Варшавського кінофестивалю

Фільм розповідає про пригоди Мірека та Боді - львівських батярів, які живуть веселим життям, шукають різних авантюр та сповідують принцип "Любити Львів, жінок та жарти". Втім після одного зі своїх невдалих жартів їм доводиться стати опікунами дівчини Христі та рятувати її від халепи, у яку вона вскочила.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-