Фестиваль “Твоя Країна fest” їде до Конотопа

Фестиваль “Твоя Країна fest” їде до Конотопа

Укрінформ
У суботу, 8 вересня, у Конотопі на Сумщині за підтримки МІП пройде Фестиваль української музики "Твоя Країна fest".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Такі фестивалі конче потрібні особливо зараз, коли ми маємо під боком країну агресора. Подібні заходи ще більше посилюють беззаперечну українськість нашого краю, що для Сумщини загалом і для Конотопа, який є фактично крайньою точкою на кордоні з Росією, зокрема, є дуже важливо. Не сумніваюся, що фестиваль збере велику аудиторію прихильників української пісні не тільки з числа конотопців, а й інших куточків області», - зазначив, коментуючи мистецьку подію, голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко.

У Конотопі виступатимуть Сергій Фоменко і гурт Мандри, Антитіла, GrozovSka Band, Марія Бурмака та Gypsy Lyre.

Як зазначають організатори, окрім музики на відвідувачів концерту чекає своєрідний бонус: вони зможуть переглянути презентаційні матеріали «Ukraine Now.UA», якими держава Україна презентує себе як бренд у світі.

Концерт у Конотопі, який розпочнеться о 17.00 на проспекті Миру біля Центрального парку культури та відпочинку, стане четвертим в рамках фестивального марафону: попередні три відбулися в Ізмаїлі Одеської області (кордон з Румунією) та Генічеську Херсонської області (неподалік від адмінмежі з окупованим Кримом), а на День Незалежності музиканти влаштували святковий виступ на головній площі прифронтового Маріуполя.

Читайте також: "Лагідна українізація": Твоя Країна fest їде ще до чотирьох прикордонних міст

15 вересня фестиваль приїде в Мукачево (Закарпатська область, кордон з Угорщиною), 22 вересня – у Новоселицю (Чернівецька область, кордон з Румунією і Молдовою) і 29 вересня – у Сарни (Рівненська область, кордон з Білоруссю).

Основна мета «Твоя Країна fest» – донести сучасну українську музику у найвіддаленіші куточки України, які артисти нечасто включають у свої гастрольні графіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-