"Покуражимось" на вихідних: стендап, театр ляльок та квітковий ярмарок

Афіша
Укрінформ
Ярмарки книжок, сиру та квітів, день народження Андріївського та 10-та конференція TEDxKyiv.

Благодійна барахолка «Літературний Кураж Базар»

Що цікавого: Лише один раз на рік благодійна барахолка Кураж Базар перетворюється на справжній книжковий ярмарок. Лейтмотивом стане тема книжки для всіх. Тому на Літературному Куражі очікуються дебати письменників, квізи на знання улюблених історій, екранізації, поетичні читання, презентації книг та усі існуючі літературні формати.

Коли: 8 - 9 вересня

Де: Експоцентр України (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 100 грн

Більше інформації: Facebook

Свято «День Народження Андріївського»

Що цікавого: Цього дня галереї та художники, театри та актори, музиканти, митці, ресторатори вийдуть на вулицю аби поділитись з киянами та гостями міста своїми історіями. На Вас чекає цікава святкова програма з подарунками, танцями, піснями, майстер-класами та ярмарком майстрів. У проекті беруть участь відомі діячі культури та мистецтва: Богдан Струтинський, Олег Скрипка, Анжеліка Рудницька, молоді талановиті художники та музиканти.

Коли: 9 вересня

Де: Андріївський узвіз

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Виступ «Один в каное»

Що цікавого: Небанальні тексти, глибоке звучання, витончений та обережний підхід до кожного звуку творять обличчя сучасної української музики. Такої, якою її чують троє музикантів та прихильники творчості «Один в каное».

Коли: 7 - 8 вересня 2018, 19:00

Де: Roof (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: 400 - 950 грн

Більше інформації: Facebook

Міжнародний фестиваль актуальної анімації та медіа-мистецтва «Linoleum»

Що цікавого: Міжнародний фестиваль актуальної анімації та медіа-мистецтва LINOLEUM — найбільший показ авторської анімації в Україні. Крім міжнародного і національного конкурсів, фестиваль складається з серії майстер-класів та лекцій від професіоналів індустрії, показів експериментальної анімації та відеоарту, тематичних позаконкурсних скринінгів та дитячої програми.

Коли: 6 - 9 вересня

Де: Зона креативних мануфактур Izone (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: 250 грн

Більше інформації: Facebook

Стендап-вікенд на ВДНГ

Що цікавого: Вечір стендап-комедії в затишному саду на ВДНГ. Тут жартують життєво, гостро, актуально, глибоко і найголовніше – смішно! Без обмежень, тільки справжній стендап з коміками, які не раз показували силу і глибину своєї комедії.

Коли: 8  - 9 вересня

Де: Експоцентр України (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 199 - 299 грн

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Kyiv Mini Maker Faire»

Що цікавого: П’ятий ювілейний Kyiv Mini Maker Faire 2018 об’єднає найсміливіших стартаперів, винахідників, інженерів, художників, студентів, школярів, дизайнерів, підприємців, урбаністів захоплених прагненням втілити власні ідеї у реальних продуктах та кожного, хто цінує процес творення та мислення. Цього року в окремі зони виділені hardware та прототипування, STEM-освіта, Fashion як процес виробництва, мейкерський арт, найнесподіваніші можливості для хобі та DIY, а також проекти, на меті у яких сталий розвиток та екологічність.

Коли: 8 - 9 вересня

Де: Експоцентр України (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 150 грн

Більше інформації: Facebook

Київський міжнародний фестиваль театрів ляльок «pUPpet»

Що цікавого: Київський міжнародний фестиваль театрів ляльок «pUPpet» об’єднує мешканців та гостей міста Києва різних вікових категорій навколо мистецтва театру ляльок. Це – вистави просто неба, постановки іноземних колективів, знайомство гостей з історією та культурою міста Києва. Програма.

Коли: 8 - 12 вересня

Де: Локації міста

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Благодійний забіг Intersport charity run

Що цікавого: Intersport charity run 2 км – благодійний забіг в межах спортивного фестивалю INTERSPORT FEST UA. Це весела і корисна нагода відзначити у великій компанії День фізкультури і спорту всією сім’єю! Щоб добрий біг був веселіше і цікавіше, організатори пропонують учасникам забігу вдягти веселі карнавальні аксесуари – капелюшки, окуляри, парики, жабо, жакети чи спідниці – все, що створить веселий образ. Забіг присвячений допомозі дітям в реанімації.

Коли: 9 вересня 10:00

Де: Хрещатик

Скільки: 200 грн

Більше інформації: Facebook

Концерт «Latin Jazz Night»

Що цікавого: Київський Квартет саксофоністів в своєму зоряному складі зіграє знамениті мелодії Південної Америки і джазові стандарти – це твори Х. Хенкока, Г. Міллера, Дж. Завінула, Д. Еллінгтона, Дж. Гершвіна, Ч. Кореа. Родзинкою концерту стане виступ талановитого японського саксофоніста Кента Ігараші.

Коли: 7 вересня 19:00

Де: Будинок актора (вул. Ярославів Вал, 7)

Скільки: 70 - 300 грн

Більше інформації: Facebook

Другий культурно-мистецький фестиваль «Княжа родина / Regio genus»

Що цікавого: Просто неба у самому серці Києва, на фестивалі «Княжа родина/Regio genus» ви зможете доторкнутися до мистецтва, яке як і тисячолітня Свята Софія, пройшло крізь віки. На вас чекають давньоруські костюми, пантоміми, музичні шедеври доби Середньовіччя та народні танці.

Коли: 7 - 9 вересня

Де: Національний заповідник Софія Київська (вул. Володимирська, 24)

Скільки: 20 грн, школярі, студенти та пенсіонери — 10 грн

Більше інформації: Facebook

Виставка учасників Першої міжнародної трієнале малих форм графіки «Intaglio»

Що цікавого: На виставці робіт учасників Першої Міжнародної Трієнале Малих Форм Графіки «Intaglio» будуть представлені роботи майстрів графіки з усього світу – від Японії до Аргентини, загалом з більш як 15 країн. Всі роботи є мініатюрами, виконаними в техніках глибокого друку.

Коли: 4 вересня - 3 жовтня

Де: Арт-простір «White World» (вул. Пушкінська, 21)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Мистецька прогулянка «Podil ART WALK»

Що цікавого: Арт-блогер та куратор Даша Біленко та авторка проекту Gallery101 Марта Троцюк проведуть безкоштовну та насичену подію, аналогів якої немає в Україні. У межах події відбудеться творча зустріч та відвідини трьох виставок: Арт-Середа: Марія Прошковська, виставка фотографа Антона Шебетка "Ми були тут", виставка Андрія Сагайдаковського та Олександра Бабака "Автопортрети".

Коли: 9 вересня 12:00

Де: Локації міста

Скільки: Вхід вільний. Реєстрація.

Більше інформації: Facebook

Інтерактивна гра для дорослих «Мистецтво в мені. Стихії» (18+)

Що цікавого: Чергова інтерактивна гра новими виставками у PinchukArtCentre, яка створить можливість встановити емоційний зв’язок з об’єктами сучасного мистецтва, відчути сучасне мистецтво та розкрити для себе сенс робіт. Заняття проведе викладачка арт-центру Лора Літковська.

Коли: 9 вересня 16:00

Де: PinchukArtCentre (вул. Велика Васильківська, 1-3 / вул. Басейна, 2)

Скільки: Вхід вільний. Реєстрація.

Більше інформації: Facebook

Музичні перформанси в музеї Ханенків

Що цікавого: Музичні перформанси розпочнуться з циклу «Весна чотирьох сезонів» разом з Lounge.Tea.atr: «Осінь. Оксамитова вдячність».

Коли: 9 вересня 17:00

Де: Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків (вул. Терещенківська, 15-17)

Скільки: 120 грн

Більше інформації: Facebook

Кінопоказ «Вечір сучасного українського кіно»

Що цікавого: Музей історії Києва та СУК\CUC запрошують на перегляд сучасних українських короткометражних фільмів з обговоренням. На зустрічі будуть присутні режисери Michael Masloboishchykov та Philip Sotnychenko.

Коли: 9 вересня 17:00

Де: Музей історії Києва (вул. Богдана Хмельницького, 7)

Скільки: Вхід вільний. Реєстрація.

Більше інформації: Facebook

Квітковий ярмарок «Kyiv Flower Market»

Що цікавого: Уже традиційний ярмарок квітів, цього разу присвячений темі усвідомленості – еко-мисленню, розумному споживанню й такому іншому. Тому окрім квіткового буму та маркету красивих речей на вас чекають лекції, два аукціони, вінтажний маркет, вечірка та найгарніші гості Києва.

Коли: 9 вересня

Де: Бізнес-центр "Торонто-Київ" (вул. Велика Васильківська, 100)

Скільки: 60 грн

Більше інформації: Facebook

Всі. Свої. Сииирний маркет

Що цікавого: Вересень у "Всі. Свої" обіцяє бути сирним, пікантним та винним. У меню – і добре знайомі вам українські крафтові сири, і знайомство з новими його виробниками, і найкраще українське м’ясо, соуси та солодощі, і вино разом з іншими алкогольними напоями. Тобто, сир і до сиру.

Коли: 8 – 9 вересня

Де: Всі. Свої (вул. Десятинна, 12)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

10 конференція «TEDxKyiv 2018: Спадок Майбутнього»

Що цікавого: 21 TED-виступ з надзвичайними спікерами, арт-виставами, а також інші сюрпризи. Серед цьогорічних спікерів: Яна Зінкевич, Сашко Положинський, Анатолій Тапольський, Леонід Остальцев, Олександра Матвійчук та інші.

Коли: 8 - 9 вересня

Де: AККО Інтернешнл Виставковий Центр (просп. Перемоги, 40-Б)

Скільки: 1000 - 3000 грн.

Більше інформації: Facebook та сайт

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-