У кіно покажуть концерти

У кіно покажуть концерти "The Doors: Live at The Bowl" і "Imagine: Джон та Йоко"

Укрінформ
Два відреставровані концертні фільми - "The Doors: Live at The Bowl" та "Imagine: Джон та Йоко" - покаже в кінотеатрах України KyivMusicFilm.

Про це повідомляється на офіційному сайті платформи.

"25 та 26 вересня в кінотеатрах Києва, Львова, Одеси та Харкова покажуть запис легендарного концерту The Doors у Лос-Анджелесі 1968 року. Це був один з найважливіших концертів для гурту та єдиний, зафільмований від початку до кінця", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві відбудеться масштабний фестиваль «Маркет мов»

Як зазначається, у 2018-му святкується 50-річчя легендарного шоу. З цієї нагоди музичний продюсер гурту Брюс Ботнік відреставрував старий запис.

Фільм покажуть 25 вересня о 20:00 у мережі "Планета кіно" (Київ, Одеса, Львів, Харків) і 26 вересня о 19:00 у кінотеатрі "Київ" (Київ).

Відреставрований кіноконцерт "Imagine: Джон та Йоко" демонструватиметься 9 та 11 жовтня. Джон Леннон та його дружина Йоко Оно в 1972 році випустили спільний фільм "Imagine". Вони зафільмували процес запису однойменної платівки, а продюсер гурту Філ Спектор додав свою візуальну інтерпретацію композицій.

Читайте також: У Запоріжжі "пофарбували" кінотеатри, де планувався показ фільму про Петлюру

До річниці від дня народження Джона Леннона виходить оновлена версія фільму, що кадр за кадром була відреставрована з оригінальних матеріалів. Окрім Джона та Йоко у фільмі з’являються Джордж Харрісон, Фред Астер, Дік Каветт та Енді Ворхол.

Кіноконцерт демонструватиметься 9 жовтня о 21:00 у кінотеатрі "Київ" (Київ) і 11 жовтня о 20:00 у мережі "Планета кіно" (Київ, Одеса, Львів, Харків).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-