У Чернівцях проведуть міжнародний дитячий фестиваль LiteratureFuture

У Чернівцях проведуть міжнародний дитячий фестиваль LiteratureFuture

Укрінформ
Понад 100 обдарованих дітей з усієї України 15 та 16 вересня поборються за 10 тисяч гривень грошового призу на I Міжнародному дитячому літературному фестивалі LiteratureFuture.

Про це повідомляють у прес-службі Чернівецької міської ради. 

"15-16 вересня в Чернівцях відбудеться I Міжнародний дитячий літературний фестиваль LiteratureFuture, який започатковує благодійний фонд "Я Майбутнє України". У фестивалі візьмуть участь понад сто обдарованих дітей з усієї України", – йдеться у повідомленні.

У рамках фестивалю був проведений конкурс на найкращий твір серед учнів зі всієї України. В результаті конкурсу компетентне журі спочатку обере 20 найкращих творів, а в основний день фестивалю буде визначено три призові місця: 1 місце – виграш 10 тисяч гривень; 2 місце – 5 тисяч гривень; 3 місце – також 5 тисяч гривень.

Окрім того, юні літератори матимуть можливість опублікувати свої твори в книзі вибраних творів "Я – майбутнє України. Діти". На фестивалі будуть присутні відомі митці України, які проведуть майстер-класи, поділяться досвідом та дадуть юним авторам корисні поради.

Читайте також: Нищук пояснив, чому фестивалі доречні, коли "стріляють гармати"

Організатори очікують в Чернівцях українську поетесу і прозаїка Любов Відуту, ілюстратора Наталку Сойко, поета-пісняра Вадима Крищенка, відому дитячу письменницю з Болгарії Пєтю Кокудаєву, телеведучу Яніну Соколову, літературного критика, письменницю Ольгу Купріян, педагога з акторської майстерності, поетесу Тетяну Сокіл, театрального педагога Валентину Зимню, поетесу Ліну Костенко, музиканта Олега Скрипку та співачку Любов Юнак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-