В Австралії безробітний учитель виграв у лотерею більше півмільйона доларів

В Австралії безробітний учитель виграв у лотерею більше півмільйона доларів

Укрінформ
Мешканець Перта - столиці штату Західна Австралія – вчитель за фахом, який останнім часом був без роботи, виграв у лотерею джекпот на суму 700 тисяч австралійських доларів (понад 500 тисяч доларів США за поточним курсом).

Про це повідомляє видання Daily Mail Australia.

“У моєму житті була чорна смуга, і я відчував себе таким невдахою, що, навіть коли збіглися перші чотири номери з шести, я не думав, що виграю багато грошей”, - зазначив власник щасливого квитка.

За словами австралійця, він не збирався купувати лотерейний квиток, оскільки останнім часом йому не таланило у житті, тому й виграти нічого не вийде. Тепер він переконаний, що виграшний квиток став винагородою за його терпіння.

“Я все життя пропрацював учителем, але останні кілька місяців був без роботи. Відсутність роботи і невпевненість у тому, чи зможу я забезпечити себе на пенсії, вганяли мене в депресію”, - розповів чоловік.

Також він зізнався, що після того, як справді зрозумів, що виграв, “його переповнив адреналін”, і тепер він намагається заспокоїтися, щоб витратити гроші розумно.

Вигравши, австралієць вирішив, що на роботу не повернеться, а вийде на пенсію.

Цікаво, що щасливчик мешкає у передмісті Перта з промовистою назвою Success, що з англійської перекладається як “успіх”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-