Forbes опублікував рейтинг найбільш касових акторів

Forbes опублікував рейтинг найбільш касових акторів

Укрінформ
Найбільш високооплачуваним актором року за версією журналу Forbes став Джордж Клуні, який заробив 239 мільйонів доларів.

Щорічний рейтинг опублікований на сайті видання Forbes.

"Клуні з 1 червня 2017 року по 1 червня 2018 року заробив до 239 мільйонів доларів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, майже всю зароблену суму актор отримав завдяки продажу компанії з виробництва текіли Casamigos: угода принесла йому 233 мільйони.

Друге місце в рейтингу найбільш високооплачуваних акторів зайняв Дуейн Джонсон, який заробив 124 мільйони доларів, більшу частину з яких забезпечив фільм "Джуманджі: Поклик джунглів".

Третю сходинку рейтингу посів актор Роберт Дауні-молодший, його доходи становили 81 мільйон доларів. У першій п'ятірці також знаходяться Кріс Хемсворт (64,5 мільйона) і Джекі Чан (45,5 мільйона).

Всього 10 найбільш високооплачуваних акторів за рік з 1 червня 2017 року по 1 червня 2018 року без вирахування податків заробили 748,5 мільйонів доларів.

Оцінки доходів акторів базуються на даних Nielsen, ComScore, Box Office Mojo та IMDB, а також на інтерв'ю з інсайдерами галузі.

Читайте також: Forbes опублікував рейтинг найбільш касових актрис

Як повідомлялося раніше, найбільш високооплачуваною актрисою року за версією журналу Forbes стала американка Скарлетт Йоганссон, яка заробила $40,5 млн в період з червня 2017 року по червень 2018 року.

Фото: Reuters

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-