Весна/Літо 2019: у Києві просто неба пройде показ мод бренду SEREBROVA

Весна/Літо 2019: у Києві просто неба пройде показ мод бренду SEREBROVA

Фото
Укрінформ
До Дня Незалежності у Києві на вулиці Басейній відбудеться показ колекції SEREBROVA Весна/Літо 2019 INNER.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомила дизайнер бренду Альона Сереброва.

За її словами, показ відбудеться просто неба і подивитися тенденції сезону весна-літо 2019 року зможе кожен охочий.

"Цей показ бренд SEREBROVA дарує Україні на честь свого свята. 20 серпня нашому бренду виповнилося 15 років. Ми робимо цей внесок у імідж України і просування культурного іміджу країни у світі", - сказала Сереброва.

За її словами, у колекції Весна/Літо 2019 INNER використовуються елементи української народної творчості - петриківський розпис.

"Це демонструє, що народне мистецтво може бути прогресивним та актуальним. Зокрема, ми співпрацюємо з Міністерством інформаційної політики та просуваємо бренд Ukraine Now на міжнародній арені", - зауважила вона.

Вона повідомила, що відкриє захід виступ українського колективу "Анна-Марія". Також на локації проходитиме фотовиставка Валентина Кармінського.

Як зазначив державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко, до Дня Незалежності Міністерство підготувало низку заходів.

"Одним із таких заходів є показ просто неба. Це вже не перший показ з використанням бренду Ukraine Now. Ми говоримо, що у бренда Ukraine NOW є одна ключова цінність - це його повна відкритість і можливість будь-кому його використовувати і просувати в світі", - підкреслив Біденко.

Крім цього, він повідомив, що Мінінформ виготовив три ролики про Україну, які будуть запущені до Дня Незалежності на міжнародних телеканалах.

Читайте також: Біденко про премію бренду Ukraine NOW: Це результат потужної командної роботи

"Три ролики про Київ, Дніпро, Львів. Вони будуть англійською мовою, в кінці серпня до Дня Незалежності вони будуть запущені на одному з міжнародних великих телеканалів і це буде старт великої компанії з просування України в світі. Вже зараз вони тестуються на аудиторії Німеччини, Франції і Нідерландів. Тобто, ми запустили велику компанію просування України в світі, вона триватиме до кінця року і включатиме в себе кілька флайтів на іноземних телеканалах, вона включатиме кілька флайтів презентацій за кордоном, в тому числі це буде зовнішня реклама. І в кінці року ми зможемо побачити наскільки міняється в конкретних країнах ставлення до України", - зазначив Біденко.

Показ колекції SEREBROVA відбудеться 24 серпня о 18:30 на вулиці Басейній.

Захід здійснюється завдяки організаційній підтримці РМА "Спільна Перемога", КМДА, Міністерства інформаційної політики України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-