У Житомирі покажуть документальне кіно просто неба

У Житомирі покажуть документальне кіно просто неба

Укрінформ
У Житомирі 17-19 серпня вдруге пройде фестиваль документальних фільмів просто неба «Lampa.doc». 

Усі три вечори жителі та гості міста зможуть безкоштовно переглядати фільми та відвідати цікаві мистецькі зустрічі, повідомляє прес-служба Житомирської міськради.

«На зустрічі організаторка фестивалю Наталія Красильникова поділилася новинками, які вони підготували в цьому році для любителів документалістики та про саму програму фестивалю. Особливою подією для житомирян стане приїзд польського режисера Пьотра Сташіка. Це визнаний майстер документального кіно, який може розповісти надзвичайно багато цікавого про світ, себе, свій досвід та своє кіно», - йдеться у повідомленні.

Фестиваль документальних фільмів триватиме на майданчику біля кінотеатру «Жовтень». Кінопоказ першого дня, 17 серпня, розпочнеться о 20.30. Глядачам запропонують фільми «На Великдень», «Чужинець на моїй канапі», «Від колеса», «Свій голос».

У суботу, 18 серпня, о 15.00 в арт-центрі «Gnatyuk» відбудеться творча зустріч із режисером фільму «Щоденник подорожі» Пьотрем Сташіком. О 20.30 покажуть фільми «Відвідини», «Щоденник подорожі»,  «Діорама».

Читайте також: Фестиваль Параджанова у Львові: музика, перформанси та кіно просто неба

У неділю, 19 серпня, о 14.00 всіх бажаючих запрошують в арт-центр «Gnatyuk» на лекцію про те, як полюбити документальне кіно від Лук’яна Галкіна та на презентацію медіа-проекту «Ukraїner». О 20.30 для гостей фестивалю транслюватимуть кінострічки «Полонез», «Кіно для Карлоса», «Шматочок літа».

Фото: Житомирська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-