Фільм

Фільм "Місто брехні" з Джонні Деппом зняли з прокату

Укрінформ
Фільм "Місто брехні", одну з головних ролей в якому зіграв Джонні Депп, зняли з прокату в США. ЗМІ пов'язують рішення із проблемною репутацією актора.

Про це повідомляє ВВС Україна.

"Планувалося, що прем'єра фільму "Міста брехні" у США відбудеться 7 вересня. Але за місяць до цієї дати стрічку зняли з прокату", - зазначається у повідомленні.

Хоча свої дії автори фільму ніяк не прокоментували, низка американських ЗМІ пов'язала рішення із проблемною репутацією Джонні Деппа, виконавця однієї з головних ролей у фільмі.

Зокрема, як повідомлялося, член знімальної групи фільму "Місто брехні" Грег Брукс подав до суду на Джонні Деппа за прикладання до нього фізичної сили.

Читайте також: На Джонні Деппа подали в суд за побиття

За його словами, якось після зйомок Депп знаходився у стані алкогольного сп'яніння, він дозволяв собі образливі та принизливі висловлювання на адресу Брукса, а згодом двічі сильно вдарив його по ребрах. Потім актор нібито запропонував гроші за те, щоб Брукс вдарив його у відповідь.

Нещодавно журнал Rolling Stone випустив профайл, присвячений акторові. У матеріалі серед іншого згадуються серйозні проблеми Деппа з алкоголем і наркотиками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-