Фільм

Фільм "Коли падають дерева" вийде у прокат у вересні

Відео
Укрінформ
Держагентство України з питань кіно презентує трейлер сучасної драми дорослішання "Коли падають дерева" Марисі Нікітюк.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі Держкіно, за підтримки якого знятий фільм.

"Стрічка "Коли падають дерева" у кіно з 13 вересня. Це копродукційний драматичний фільм України, Польщі та Македонії", - ідеться в повідомленні.

Продюсери картини - Ігор Савиченко, Роман Климпуш, Володимир Філіппов, Сергій Лавренюк, Даріуш Яблонський, Ізабела Войцек, Віолетта Камінська, Дарко Басескі. Автор сценарію - Марися Нікітюк. Оператор - Міхал Енглерт. Композитор - Микита Моісеєв. Дистрибутор на території України - кінокомпанія ММД.

В українській провінції розгортається історія 5-річної бунтівної Вітки, її двоюрідної сестри-підлітка Лариси та коханого - молодого бандита Шрама. Лариса закінчила школу і перед нею гостро постає питання подальшого майбутнього. Вона хоче творити свою долю власними руками, але за любов до бандита Шрама її осуджує все селище. Бабуся і мати думають лише про те, що скажуть люди, тому підтримки від них дівчина не отримує. Вона не хоче жити так, як вони і повторити їхню долю. Закохані планують втекти разом подалі від розрухи, суспільного осуду, родичів і злочинців. Але чи готові вони будуть заплатити повну ціну свободи?

Читайте також: Вийшов новий трейлер фільму "Таємний щоденник Симона Петлюри"

Світова прем'єра фільму відбулася на одному з найбільших фестивалів світу - 68-му Берлінале. Фільм отримав численні позитивні відгуки професійної спільноти і преси, яка назвала фільм "темною еротичною казкою".

Виконавиця головної ролі Анастасія Пустовіт перемогла в номінації "Найкраща акторська робота" в національній конкурсній програмі на Одеському міжнародному кінофестивалі 2018.

Відео: Держкіно

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-