Dzidzio, Onuka, ВВ: у Маріуполі стартував масштабний музичний фестиваль

Dzidzio, Onuka, ВВ: у Маріуполі стартував масштабний музичний фестиваль

Укрінформ
У Маріуполі 3 серпня розпочався найбільший у східній Україні музичний фестиваль MRPL City, який триватиме до 5 серпня.

Про це в п'ятницю повідомили в Маріупольській міській раді.

«Сьогодні в Маріуполі вдруге стартує найбільший музичний фестиваль східної України MRPL CITY. Продано тисячі квитків. На фестиваль їдуть гості з усієї України, багато хто з них будуть жити в кемпінгу на території фестивалю», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що цього року головними хедлайнерами MRPL City стануть популярні українські артисти Макс Барських, Dzidzio і Ольга Полякова, а також автори хіта Butterfly, знаменита група Crazy Town (США). Всього на чотирьох сценах фестивалю виступлять 56 артистів, серед яких Ivan Dorn, 5'nizza, ВВ, O.Torvald, ONUKA, ЛСП, Валентин Стрикало, KAZKA, Артем Пивоваров, Пошла Моллі і інші відомі виконавці з України, Білорусі, Фінляндії та Великої Британії.

Читайте також: Під Луцьком стартував дванадцятий "Бандерштат"

На фестивальній території працюють зони фудкорту, спортивних заходів та кемпінгу. Для комфортного перебування на пляжі встановлені 50 біотуалетів і 10 душових кабінок, облаштовані лавки.

Безпеку гостей забезпечуватимуть 700 поліцейських. Задіють і військовослужбовців, Національну гвардію, співробітників СБУ та ДСНС. Також чергують медики і рятувальна аварійно-водолазна служба міської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-