Вихідні просто неба: афіша на 3-5 серпня

Вихідні просто неба: афіша на 3-5 серпня

Укрінформ
Шукайте в нашій афіші, де цими вихідними можна смачно поїсти, обмінятися книжками, а також влаштувати пісенно-поетичне побачення.

Кінопокази у Солом’янському ландшафтному парку

Що цікавого: Приходьте в п’ятницю і в суботу о 21:00 до фонтану на центральному вході (з боку вул. Волгоградської) дивитися фільми просто неба!

У п’ятницю ви побачите комедію «Мій хлопець – псих», у суботу – романтичну комедію «Нянька за викликом».

Беріть друзів, ковдри і гарний настрій!

Коли: 3-4 серпня

Де: Солом’янський ландшафтний парк

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Кінопоказ просто неба

Що цікавого: Головною темою затишного кінопоказу просто неба стала ідеальна формула «Традиції – Надійність – Успіх». Тож для перегляду було обрано дві гарні сімейні кінострічки: «Капітан Фантастік» (2016) та «Муллі Мун і підручник гіпнозу» (2017).

Коли: 3-4 серпня

Де: Ботанічний сад імені М. М. Гришка

Скільки: Згідно з вартістю входу до саду

Більше інформації: Facebook

Міка Чуєв. Пісні просто неба

Що цікавого: Міка Чуєв – автор і виконавець авторських пісень, пісень з американського, ірландського та інших фольклорів, лідер групи «Бікфордов».

Живі виступи Мікі Чуєва, які проходять як у багатьох містах України, так і за кордоном, – це симбіоз жанрів, живе спілкування, коли стираються кордони між сценою і залом для глядачів, коли зливаються воєдино елементи пісенної творчості, театру і гумору.

Коли: 3 серпня

Де: «Х.Л.А.М.» (вул. Межигірська, 23/22)

Скільки: 50 грн

Більше інформації: Facebook

Ulichnaya Eda: 5 years, 5 senses

Що цікавого: Фестиваль Ulichnaya eda відзначає свій перший ювілей. На цих фестивалях піклуються про кожне з 5 почуттів: вогненні foodshow приковують погляд, м’яку вертуту не хочеться випускати з рук, аромат рафа закохує, джем з бекону змінює уявлення про смак, слова з улюбленої пісні відносять в тепле минуле.

Коли: 3-5 серпня

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1-А)

Скільки: Онлайн-квиток – 75 грн, на вході – 100 грн

Більше інформації: Facebook

Пивний марафон на Співочому полі: Літо & Пиво

Що цікавого: Філософія пивного марафону – драйвовий настрій для кожного відвідувача, запальна музика, широкий асортимент вітчизняних і зарубіжних марок пива та закусок, відповідальне споживання пива всіма присутніми на фестивалі.

На майданчику ви зможете познайомитися з пивною кухнею, беручи участь у майстер-класі з пивоваріння; стати переможцем пивного марафону; вразити всіх грою у Beer Pong; посмакувати унікальними пивними коктейлями; зайнятися ексклюзивною пивною йогою.

Коли: 3-5 серпня

Де: Співоче поле

Скільки: 100 грн

Більше інформації: Facebook

Пісенно-поетичний фестиваль «Відкриті Небеса»

Що цікавого: Історія фестивалю почалася 2006 року. Йшов другий рік «перемоги Помаранчевої революції». Жодного літнього поетичного українського фестивалю в Києві. І чотири російських – з московськими організаторами, з гарним бюджетом, катанням на кораблях і недешевим піаром в медіа.

Ініціативна група, недовго порефлексувавши з цього приводу, достатньо швидко в телефонному режимі зібрала поетів і бардів біля Історичного музею. Це був перший приклад волонтерського пісенно-поетичного фестивалю.

Коли: 4 серпня

Де: Музей Максима Рильського (вул. Максима Рильського, 7)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Ніч кіно Стенлі Кубрика

Що цікавого: Стівен Спілберг: «Ніхто не знімав фільми краще, ніж Кубрик».

Мартін Скорсезе: «Одна кінострічка Кубрика варта десятків фільмів інших режисерів».

Вуді Аллен: «Кубрик – найкрутіший з режисерів у Всесвіті!»

Ви зможете побачити три фільми – «2001: Космічна Одіссея», «Спартак», «Поцілунок вбивці».

Коли: 4 серпня

Де: Кінотеатр «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19)

Скільки: 120 грн

Більше інформації: Facebook

Гриль маркет

Що цікавого: Два поверхи сирів, м’яса, риби, алкоголю, овочів, соусів та солодощів від 100 крафтових українських брендів плюс можливість приготувати все, що забажаєте, на грилі. Маркет матиме свій гриль та майстра, який абсолютно безкоштовно приготує те, що ви купите, за вашим смаком. А потім ви зможете насолодитися обідом на терасах з дивовижним краєвидом.

Коли: 4-5 серпня

Де: вул. Десятинна, 12

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Акустична вечірка на балконі

Що цікавого: На найбільшому балконі Києва відбудеться акустична вечірка!

Тут буде велика гриль-зона зі смаженим м’ясом, рибою, морепродуктами та овочами. А учасники фудкорту запропонують вам устриць з шампанським, підсмажений на грилі камамбер, спрінг-роли, страви мексиканської кухні, морозиво та лимонад. Пожвавити спілкування з друзями допоможуть пиво, сидр, вино та коктейлі.

У розважальній частині програми – жива музика!

Коли: 4 серпня

Де: вул. Десятинна, 12

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Сімейне свято-акція на підтримку грудного вигодовування

Що цікавого: Громадська організація «Національний рух в підтримку грудного вигодовування «Молочні ріки України» запрошує вас взяти участь у сімейному святі-акції на підтримку грудного вигодовування! Приходьте всією родиною: вагітні пари, татусі і мами з малечею, дітки до 7-9.

Мета заходу – привернути увагу суспільства та наголосити на важливості підтримки грудного вигодовування на всіх рівнях, створити дружню атмосферу для жінок, які годують грудьми, та їхніх родин.

Коли: 5 серпня

Де: Парк імені Шевченка

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Dog Beach Party

Що цікавого: Dog Beach Party проходить на пляжі в компанії собак з купанням і хорошим настроєм! Територія буде огороджена для безпеки відпочивальників і домашніх улюбленців, тож ви зможете з легкістю знайти її по сигнальній стрічці.

Коли: 5 серпня

Де: Труханів острів

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Independence Film Night. AFS: Коротко. Збірка короткого метру

Що цікавого: Слідуючи гідним кінематографічним традиціям США, фестиваль динамічно поєднує американські ігрові й документальні фільми, які розповідають історію Америки, висвітлюючи її розмаїття і цінності й демонструючи силу незалежної думки і свободи слова.

Цього разу ви зможете побачити короткометражки «Останній сільський танець», «Чайнатаун назавжди», «Я – юпік», «Скрипка Джо».

Коли: 5 серпня

Де: IZONE (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Вірші в саду з Іваном Якімовим

Що цікавого: Цього вечора Іван Якімов прочитає лірику Роберта Рождественського, поезію Едуарда Асадова, а також зворушливі твори Сергія Довлатова. Прозвучать рядки, наповнені переживаннями простого людського життя.

Беріть коханих і приходьте на романтичне побачення в Ботанічний сад!

Коли: 5 серпня

Де: Ботанічний сад імені М. М. Гришка

Скільки: 250-450 грн

Більше інформації: Facebook

Garage Sale Squat Edition 2.0

Що цікавого: Щосекунди люди купують тисячі речей по всьому світу. Речі накопичуються і лежать, відкладені в сторону, забуваються, а люди купують ще й ще. Garage Sale – відмінний привід вплутатися в принципи розумного споживання, не генеруючи покупку нових речей, але обмінюючись речами з іншими людьми. Reuse, recycling, нове життя старих (але часто хороших за якістю речей) – це хороший тренд в сучасному світі. Ви зможете купити, обміняти, продати речі, поспілкуватися, приємно провести час і видихнути перед початком нового тижня.

Коли: 5 серпня

Де: Squat 17b yard cafe (вул. Терещенківська, 17-Б)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Книжкова барахолка: створи добро

Що цікавого: Поділіться старим, шукайте нове для себе, для друга, та хоч для бабусі у дворі! Заносіть книжки, якими ви були б раді поділитися з іншими, а потім приходьте в неділю. Барахолка триватиме з 11-ї ранку і до заходу сонця.

Коли: 5 серпня

Де: Hum:Hum.Kiev (вул. Межигірська, 13/34)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Американський футбол (American Football) Stallions; Rockets

Що цікавого: На стадионі НУОУ імені Черняховського відбудеться матч з американского футболу між командами Stallions Kyiv та Rockets Dnipro. Відвідайте це яскраве спортивне шоу для всієї сім’ї!

Коли: 5 серпня

Де: Національний університет оборони України імені Івана Черняховського (вул. Авіаконструктора Антонова, 2/32)

Скільки: 50 грн

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-