Анімаційна балада

Анімаційна балада "Причинна" представить Україну на фестивалі в Іспанії

Укрінформ
Анімаційну баладу "Причинна" за однойменним твором Тараса Шевченка відібрано до участі у ще одну конкурсну програму 9-го Picknic Film Festival, який пройде 17-19 серпня в Іспанії.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

«Анімаційну баладу Андрія Щербака «Причинна» відібрано до участі у конкурсній програмі 9-го Picknic Film Festival, який пройде 17-19 серпня у місті Сантандер (Іспанія)», - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що фестиваль є майданчиком для показу незалежного кіно і зосереджений на показі анімаційних стрічок, відеоарту, ігрових та документальних короткометражних фільмів.

Держкіно нагадує, що для «Причинної» це вже четвертий показ в Іспанії і загалом 24-та участь у міжнародному кінофестивалі.

Читайте також: Міжнародний фестиваль анімації Linoleum оголосив учасників

Як повідомлялося, анімаційна стрічка-дебют Андрія Щербака "Причинна" стала однією з 97 картин, що змагалися у конкурсі 18-го Міжнародного кінофестивалю в Лансароте (Festival Internacional de Cine Lanzarote), який відбувся у квітні цього року. Для "Причинної" це був уже 12-ий фестиваль.

Щербак також є автором сценарію фільму "Причинна". Продюсер - Геннадій Кофман. Виробництво: кінокомпанія "МаГіКа-фільм". Фінансова підтримка: Державне агентство України з питань кіно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-