Кукурудза та креветки: найбільше вакансій продавців - біля моря

Кукурудза та креветки: найбільше вакансій продавців - біля моря

Укрінформ
Біля моря високий попит на продавців, працівників у бари, ресторани та кафе.

Про це Укрінформу розповіли аналітики сервісу OLX.

«Роботу пропонують в Херсонській, Одеській та Запорізькій областях. Є навіть вакансії в Криму. Роботодавці зацікавлені як у фахівцях різних сфер (торгівлі, туризму і розваг, побутового обслуговування, готельно-ресторанного бізнесу), так і в студентах без досвіду роботи. Натомість пропонують зарплату вище середнього, житло і триразове харчування», - йдеться в повідомленні.

Найбільше на морі чекають продавців у сфері роздрібної торгівлі (близько 36% від усіх оголошень). Найчастіше претендентам пропонують продавати креветки, кукурудзу та інші «літні хіти» на пляжі. В Одеській області, якщо вірити оголошенням, у цій сфері можуть запропонувати зарплату від 6 750 до 22 500 грн за місяць. Також можна знайти сезонну роботу продавцем-консультантом або касиром на літні атракціони. Мінімальний рівень доходу - 2 950 грн плюс відсоток від продажу.

Читайте також: ТОП-25 найпопулярніших в Україні сайтів

Високий попит влітку і на фахівців у бари, ресторани та кафе - 30% серед усіх вакансій біля моря. У серпні в заклад можна влаштуватися офіціантом, барменом, шаурмістом або ж шашличником. Лідером за кількістю вакансій в ресторанній сфері стала Херсонська область. За місяць роботи на пляжі, з постійним доступом до їжі та розваг, можна отримати від 3 600 до 21 416 грн.

Найцікавіші вакансії пов'язані з туризмом і розвагами. Аніматорів і «молодих, енергійних людей з робочими мізками» чекають у Херсонській та Запорізькій областях. Обіцяють «харчування та проживання», «порядність» та оплату від 10 тис. грн до 15 тис. грн. Але це не межа. Зокрема, на ловлі рапанів в Одесі обіцяють 39 тис. грн за місяць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-