Діти Франкенштейна та еко-люди: цікаві знайомства на вихідні

Діти Франкенштейна та еко-люди: цікаві знайомства на вихідні

Афіша
Укрінформ
Якщо Вас не лякають зливи - то ця афіша для Вас!

Короткометражки про подорожі

Що цікавого: Короткометражки про подорожі - це пригодницькі історії, художні та документальні стрічки. Це фільми про красу світу та різні найяскравіші її куточки. Фільми транслюються мовою оригіналу (в основному англійською) з українськими субтитрами. 

Коли: 12 липня - 9 серпня

Де: Кінотеатр «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26)

Скільки: 50 - 90 грн

Більше інформації: Facebook

Фестиваль морозива в Мануфактурі 

Що цікавого: ICE CREAM FEST обіцяє насичену розважальну програму: шоу мильних бульбашок, фізичні та хімічні експерименти від Эврика, шоу повітряних кульок та дискотеку для малих ласунчиків.

Коли: 28 - 29 липня 12.00 

Де: Мануфактура Outlet Village (Обухівське шосе, 2)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Be-Eco-Human 2018»

Що цікавого: Сьогодні бути еко-людиною це не просто сортувати відходи. Екологія починається із толерантного ставлення до оточуючого світу. Розуміння наслідків своїх дій, покупок та звичок – це принципи eco-human. Мета фестивалю – підвищити екологічну свідомість людей і показати, що піклуватись про себе та навколишній світ це зручно та приноcить задоволення.

Коли: 28 - 29 липня

Де: Кафе на деревах «Скворечник» (ст.м. Гідропарк, Парк «4Сезони»)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Арт-проект «Діти доктора Франкенштейна»

Що цікавого: Проект «Діти доктора Франкенштейна» відбудеться під кураторством Олександра Ляпіна. Одним із перших колажистів-експериментаторів був доктор Франкенштейн, який успішно втілив надскладну операцію зі з’єднання нез’єднуваного і оживлення мертвого образу – завдяки створенню конотативних зв’язків, експлуатації ілюзій зрощення і мутацій. Доктор Франкенштейн добре усвідомлював, що він сам є колажем, смертним колажем, як і кожен із нас. Діти Франкенштейна продовжують його справу.

Коли: 18 липня 2018 - 06 серпня

Де: Я Галерея (вул. Хорива, 49б)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Концерт «Класика на терасі»

Що цікавого: У програмі вечора: цикл скрипкових концертів «Пори року» Антоніо Вівальді та цикл творів аргентинського композитора Астора П’яццолли «Пори року в Буенос-Айресі». Виконує камерний склад оркестру Ocean’s Symphony Orchestra.

Коли: 28 липня 20:00

Де: «Всі. Свої» (вул. Десятинна, 12)

Скільки: 200 - 400 грн

Більше інформації: Facebook

Інтерактивна гра для дорослих «Мистецтво в мені. Стихії»

Що цікавого: Інтерактивний квест виставками у PinchukArtCentre, який створює можливість в ігровій формі встановити емоційний зв’язок з об’єктами сучасного мистецтва, що представлені в арт-центрі.

Коли: 29 липня 16:00

Де: PinchukArtCentre (вул. Велика Васильківська, 1-3 / вул. Басейна, 2)

Скільки: Вхід вільний. Реєстрація

Більше інформації: Facebook

Фестиваль богатирів "Муромець Фест" 

Що цікавого: "Муромець Фест" – це, передусім, фестиваль рекордів, і глядачі стануть свідками кількох. Зокрема, українські богатирі "Федерації стронгмену України" планують рекорд з перетягування вантажівок в упорі сидячи. Чотири атлети проти шести вантажівок! 48 тон! Також буде встановлено рекорд з приготування кулішу з булгуру на 4000 осіб. А ще у програмі фестивалю вас - лицарський турнір імені Іллі Муромця та турнір зі стрільби з традиційного лука.

Коли: 28 липня 12:00

Де: Естрим-парк "X-Park" (Парк Дружби народів)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Епічні п’єси на даху від Леся Подерв’янського

Що цікавого: Автор таких відомих шедеврів як «Діана», «Нірвана», «Кацапи», «Гамлет» й інших нетлінних п’єс знову зачитає свої твори з великої сцени. Подія для дорослої аудиторії, бо в своїх роботах автор слів не добирає і частенько пересипає їх матом. Цього разу Лесь Подерв’янський озвучить свої найбільш популярні п’єси, а в якості ексклюзиву прочитає уривок нещодавно закінченого роману «Таинственный Амбал».

Коли: 27 липня 19:00

Де: Roof (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: 300 - 950 грн

Більше інформації: Facebook

Концерт «Опера під зоряним небом»

Що цікавого: Принципово нове та сучасне сприйняття опери. Проекції на одному з найбільших куполів Європи, кращі молоді солісти, що презентують Україну на всесвітньо відомих оперних сценах світу. Але головна риса – відбірний репертуар оперних хітів: від барокової опери «Еней та Дідодна» до арії Доніцетті. 

Коли: 27 липня 19:00

Де: Київський планетарій (вул. Велика Васильківська, 57/3)

Скільки: 200 - 400 грн

Більше інформації: Facebook

Виставка китайського художника Лі Гена

Що цікавого: Музей історії міста Києва знову знайомить киян та гостей столиці із творчістю сучасних китайських митців. Цього разу - із знаменитим і неординарним художником Лі Геном. Виставка має назву «Європейські враження». Живопис тушшю Лі Гена створюється у вільному доступі до Сходу і Заходу, включаючи класичний і сучасний стилі, живучи між реальністю і абстракцією.

Коли: 19 - 30 липня

Де: Музей історії Києва (вул. Богдана Хмельницького, 7)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Виставка проектів архітектурного конкурсу будівлі Музею Майдану

Що цікавого: Виставка всіх учасників ІІ стадії Міжнародного відкритого архітектурного конкурсу проектів Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності. На виставці експонуються макети та стенди проектів, поданих на конкурс. Відвідувачі зможуть не лише ознайомитися з роботами авторства німецьких, українських, французьких, австрійських та іспанських архітекторів у номінації «Музей Революції Гідності», а й залишити свої відгуки в спеціальній книзі.

Коли: 13 липня - 13 серпня 10:00 - 18:00 (пн-сб), вихідний - неділя

Де: Будинок архітектора (вул. Бориса Грінченка, 7)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-