Депутат Сюмар вийшла заміж за віце-мера Ірпеня

Депутат Сюмар вийшла заміж за віце-мера Ірпеня

Фото
Укрінформ
Народний депутат, Голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова інформації Вікторія Сюмар вийшла заміж за першого заступника мера Ірпеня Дмитра Христюка.

Про це Сюмар повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Не вважаю це новиною, а лише повідомленням для друзів - ми з Дмитром Христюком одружилися... Я знаю його з 2014 року, з найважчих часів свого життя... Я тоді працювала в РНБО, Дмитро створював перші добровольчі батальйони будучи заступником губернатора Київщини... ми допомагали один одному", - написала вона.

Водночас сам Христюк у себе на сторінці Facebook заявив, що звільняється з посади першого заступника мера Ірпеня.

"Йду з посади першого заступника міського голови Ірпеня", - написав він, додавши, що звільняється з посади як член команди мера Ірпеня Володимира Карплюка, що раніше повідомив про намір 2 серпня піти у відставку.

"Я прийшов з командою, ми йдемо командою. Впевнений, що мешканці нашого міста дадуть оцінку нашій роботі", - зазначив Христюк.

Сюмар пояснила рішення чоловіка звільнитися "бажанням оберегти родину".

"Сьогодні Дмитро звільнився, оскільки вважає, що в родині достатньо одного "політика". І я неймовірно шаную це його рішення, бо розумію, що він просто оберігає нашу родину", - зазначила депутат від "Народного фронту".

Читайте також: Депутат Заліщук вийшла заміж за британського юриста

Як повідомлялося, 24 липня мер Ірпеня Володимир Карплюк заявив про намір 2 серпня скласти повноваження і брати участь у парламентській кампанії шляхом висування своєї кандидатури до Верховної Ради по Ірпінському округу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-