Рейнольдс хоче надати більшої пансексуальності Дедпулу

Рейнольдс хоче надати більшої пансексуальності Дедпулу

Укрінформ
Виконавець головної ролі у фільмі “Дедпул” Раян Рейнольдс заявив, що хоче дослідити пансексуальність свого персонажа у наступних фільмах. 

Режисерів супергеройських картин часто звинувачують у відсутності ЛГБТ-персонажів. «Дедпул 2» став першим фільмом-винятком, повідомляє BBC 

У ньому дівчата Еллі Фімістер (Надзвукова боєголовка) й Юкіо мали романтичні стосунки. “Я вважаю, що цей всесвіт потребує репрезентації і рефлексії на те, що відбувається в світі. Круто, що в "Дедпулі" нам дозволено робити те, чого не можна в інших фільмах про супергероїв”, - сказав Рейнольдс, відповідаючи на питання про те, чи з'явиться в наступних фільмах ще більше ЛГБТ-персонажів. “Це те, чого я хотів би бачити більше. Звичайно, крізь Вейда, крізь цей всесвіт”, - додав актор.

Ще в 2015 році режисер першого фільму про Вейда Вілсона і його альтер его Дедпула Тім Міллер підтвердив, що головний персонаж картини - пансексуал. «Пансексуал. Я хочу, аби мене цитували. Дедпул - пансексуал» , - заявив тоді Міллер в інтерв'ю Collider

Пансексуальність - термін, який використовується для позначення сексуального або романтичного потягу до людей незалежно від їх статі та гендерної ідентичності. Цих людей можуть приваблювати чоловіки, жінки, цісгендери, трансгендери, гендерквіри, інтерсексуали та інші. Для них стать пыд час вибору партнера взагалі не має жодного значення. На відміну від терміна «бісексуальність», термін «пансексуальність» позначає ширше поняття і підкреслюється не подвійністю потягу, а його незалежністю від статевих умовностей.

Читайте також: Перший трейлер "Аквамена" за день переглянули понад дев'ять мільйонів осіб

Перша частина «Дедпула», режисером якої виступив Тім Міллер, вийшла у 2016 році й зібрала $783 млн за бюджету в $58 млн. Другий фільм зняв Девід Літч - його картина вийшла у травні цього року і зібрала $732 млн за бюджету в $110 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-