МІП сьогодні презентує бренд Ukraine NOW у Лондоні

МІП сьогодні презентує бренд Ukraine NOW у Лондоні

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики у понеділок у Музеї Лондона під час круглого столу, присвяченого потенціалу України в контексті глобальної економіки, презентує бренд Ukraine NOW.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики.

«23 липня 2018 року у Музеї Лондона Міністерство інформаційної політики України проведе круглий стіл «Інновації та можливості», присвячений обговоренню потенціалу України у контексті глобальної економіки. Під час заходу державний секретар МІП України Артем Біденко презентує бренд Ukraine NOW та розповість про можливості, які він відкриває для залучення інвестицій в нашу країну», - зазначається в повідомленні.

Круглий стіл відбудеться за участю в.о. міністра фінансів Оксани Маркарової, першого заступника голови НБУ Катерини Рожкової, директора НАБУ Артема Ситника, представників банків та інвестиційних компаній.

Читайте також: Ukraine NOW – 2 місяці. Політ нормальний

Як повідомлялося, 4 липня бренд Ukraine NOW презентували в Американській торговельній палаті.

10 травня 2018 року Кабінет міністрів України схвалив бренд Ukraine NOW, який був створений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-