На Прикарпатті починають ремонт пошкодженого вибухом музею Бандери

На Прикарпатті починають ремонт пошкодженого вибухом музею Бандери

Укрінформ
У селі Старий Угринів Івано-Франківської області розпочинають ремонт будівлі історико-меморіального музею Степана Бандери, яка була пошкоджена через нічний вибух у лютому.

Про це повідомив директор Музею визвольної боротьби імені Степана Бандери Ярослав Коретчук, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу щодо ремонтних робіт у музеї після вибуху.

«Так, тоді був частково пошкоджений фасад будівлі музею Бандери. З понеділка заїжджають ремонтні бригади, аби відремонтувати фасад. Нам вдалося віднайти на це кошти», - сказав Коретчук.

Також він додав, що за кошти обласного бюджету у музеї вдалося замінити пластикові двері, на які припав епіцентр вибуху. Також за власні надходження музей замінив 25 склопакетів.

Читайте також: Вибух у музеї Бандери кваліфікували як хуліганство

«Проблемою залишається ще двоє дверей у музеї. Сподіваємось замінити їх до кінця року», - зазначив Коретчук.

ЧЯк повідомлялося, в ніч на 15 лютого невідомі підірвали будівлю історико-меморіального музею Степана Бандери у Старому Угринові. Поліція порушила кримінальне провадження і взялася за пошук невідомого чоловіка, який зафіксували камери спостереження. Пошкодження зазнали фасад музею та двері. Експонати комплексу не постраждали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-