Справа на $25 мільйонів: Джонні Депп владнав конфлікт з колишніми агентами

Справа на $25 мільйонів: Джонні Депп владнав конфлікт з колишніми агентами

Укрінформ
Голлівудський актор Джонні Депп і його колишні менеджери нарешті дійшли згоди.

Як повідомляє ВВС, безвідповідальний Джонні Депп довів суддю і той відмовився розглядати його судову справу на $25 мільйонів. Актор і його колишні фінансові менеджери закінчили сперечатися через витрати голлівудської зірки і дійшли згоди.

Позов, поданий Джонні Деппом проти The Management Group, став доказом того, що актор має намір робити рішучі дії для захисту своєї репутації, інтересів сім'ї та кар'єри.

Про умови цієї угоди і про те, хто в підсумку кому заплатив і яку саме суму, поки нічого не відомо.

“Джонні радий, що тепер може сконцентрувати всю увагу на роботі: другому етапі концертного туру Hollywood Vampires і новому фільмі”, - заявив представник кінозірки.

Нагадаємо, скандал зі звинуваченнями компанії TMG розгорівся в січні 2017 року, коли актор Джонні Депп подав до суду на свого адвоката через підозри в змові.

Читайте також: На Джонні Деппа подали в суд за побиття

Також він подав до суду на представників The Management Group, звинувативши їх в шахрайстві. Джонні запевняв: агенти неправильно витрачали його гроші і тепер зобов'язані повернути йому $25 мільйонів. У відповідь на таку заяву екс-менеджери Джонні Деппа звинуватили актора в марнотратстві і розповіли про його розкішний спосіб життя.

Адвокат актора промовчав про нову судову тяжбу, яка загрожує його клієнту. Минулого тижня член знімальної групи фільму "Місто брехні" (City of Lies) Грегг Брукс звинуватив актора в нападі і подав на нього до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-