Ретро-комедію

Ретро-комедію "Одного разу в Німеччині" запускають в український прокат

Укрінформ
В український прокат 19 липня виходить авантюрна ретро-комедія "Одного разу в Німеччині" з Моріцем Бляйбтроєм у головній ролі. 

Про це повідомляє компанія "Артхаус Трафік".

"Події фільму відбуваються у Франкфурті в 1946 році. Заповзятливий Давид Берманн і шестеро його друзів уникли жахів нацистського режиму і тепер мріють емігрувати до Америки. Коли заповітна мрія ось-ось стане реальністю, минуле Давида привертає увагу безкомпромісної Сари Саймон, представниці американських військ у Німеччині. Вона підозрює Берманна у співпраці з нацистським режимом і всіма силами намагається вивести його на чисту воду. Але навіть "залізна" жінка не в силах встояти перед його шармом", - розповідається про фільм.

Зірка німецького кіно, володар "Срібного ведмедя" Моріц Бляйбтрой відомий глядачам завдяки своїм роботам у хітових стрічках "Достукатись до небес", "Біжи, Лоло, біжи" та "Експеримент".

Читайте також: Ерік Робертс стане спеціальним гостем Одеського кінофестивалю

Режисер ретро-комедії - Сем Гарбарскі, який зняв гучну комедію "Ірина Палм зробить ЦЕ краще", свого часу відзначену премією газети Berliner Morgenpost на Берлінале.

Міжнародна прем'єра фільму "Одного разу в Німеччині" відбулася в межах програми Special Gala Берлінського кінофестивалю. Вперше в Україні фільм був показаний в рамках щорічного фестивалю "Нове німецьке кіно" восени минулого року.

Фото: arthousetraffic.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-