На фестивалі РPROSTONEBA презентують проекти меморіалу Героїв Небесної Сотні

На фестивалі РPROSTONEBA презентують проекти меморіалу Героїв Небесної Сотні

Укрінформ
На фестивалі PROSTONEBA представлять призові роботи Міжнародного відкритого архітектурного конкурсу проектів щодо об’єкта "Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності".

Про це повідомляє прес-служба Національного музею Революції Гідності. 

"Відвідувачі фестивалю зможуть ознайомитися з проектами авторства німецьких, українських і французьких архітекторів. Відкриття PROSTONEBA - 13 липня о 12:00", - ідеться в повідомленні.

Фестиваль відбудеться на ВДНГ (проспект Академіка Глушкова, 1), територія за павільйоном №12. Вхід вільний.

"27 червня завершилася стадія конкурсу в номінації "Музей Героїв Небесної Сотні". Проект-переможець "Штурм висоти" берлінського бюро  Kleihues + Kleihues планується до реалізації. Цьому передує низка експертних і публічних обговорень. Радо представляємо проекти-лауреати конкурсу на фестивалі PROSTONEBA, чим продовжуємо фахову дискусію", - наголосив Ігор Пошивайло, генеральний директор Національного музею Революції Гідності.

Читайте також: Столична влада переймає світовий досвід з ремонту доріг - Кличко

Як зазначається, PROSTONEBA - це простір для спілкування й обміну досвідом архітекторів, дизайнерів, урбаністів, ландшафтних архітекторів і партнерів. Щороку захід показує нові українські проекти, нові технології та фахові дискусії.

У програмі фестивалю - проведення лекторію "Архітектура. Дизайн. Урбанізм. Ландшафт". Зокрема, 13 липня о 20:10 відбудеться лекція архітектора та мистецтвознавця Ганни Бондар "Меморіал 9/11 у Нью-Йорку та Меморіал Героїв Небесної Сотні в Києві - один шлях до формування політики пам'яті".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-