Христина Соловій скасувала концерт на Харківщині через

Христина Соловій скасувала концерт на Харківщині через "політичне підгрунтя"

Укрінформ
Співачка Христина Соловій відмовилася виступати на концерті до свята Івана Купала в місті Зміїв Харківскої області, коли дізналася про його "політичне підгрунтя".

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Шановні мешканці та гості міста Зміїв. На сьогодні (7 липня - ред.) у вашому місті був анонсований мій виступ. На жаль, мені довелось його скасувати. Я до останнього планувала приїхати. Але організатори до останнього нам не давали інформацію про подію. Моя команда з'ясувала, що концерт рекламують, агітуючи за двох політиків. Я не виступаю на підтримку політиків та політичних партій. Організатори порушили умову контракту, використавши моє ім'я без моєї згоди для реклами, ще й політичної. Дякую за розуміння. Зустрінемось за кращих умов", - написала Соловій.

У коментарях під цим дописом вона також оприлюднила афішу концерту, в якій зазначається, що концерт у Змієві проходить за підтримки народного депутата Євгена Мураєва та його дружини, депутата Харківської облради Валерії Мураєвої.

Читайте також: Гості Харківщини зможуть розгулятися на Івана Купала

Тим часом  у райдержадміністрації підтвердили, що другий заявлений в афіші виконавець - Віктор Павлік - узяв участь у концерті.

Як повідомляв Укрінформ, 7 липня свято Івана Купала в Зміївському районі планувалося провести на березі Сіверського Дінця. Крім майстер-класів та фольклорних колективів глядачам обіцяли концерт за участю Віктора Павліка та Христини Соловій.

Фото: facebook Христини Соловій

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-