Караванська на Leopolis Jazz Fest представила нову колекцію

Караванська на Leopolis Jazz Fest представила нову колекцію

Фото
Укрінформ
Четвертий рік поспіль у рамках Leopolis Jazz Fest відома українська дизайнерка Оксана Караванська представила у Львові, у Митрополичих Садах, своє нове модне шоу – цьогоріч її колекція називається «Український Haute Couture 2018».

Про це повідомляється у прес-релізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Ця колекція особлива тим, що це український от кутюр, який сьогодні в Україні робить тільки Караванська. Мої сукні ніколи не повторюються. А сукня - це взагалі найжіночніше і найпривабливіше з того, що ми, дизайнери, створюємо. Сукню треба не носити, у ній треба дефілювати. Разом із сукнею жінка одягає на себе образ, манеру поведінки; вона є наче режисером міні-моновистави, в якій роль треба грати до останньої секунди. Якщо ж вам не хочеться грати, - заховайтеся за маленьке чорне плаття або зовсім не ходіть на світські раути", - цитують Караванську організатори заходу.

Ексклюзивна fashion-історія супроводжувалася живою музикою у виконанні провідного симфонічного оркестру України «INSO-Львів».

Фото: Степан Лутчин

Фото: Степан Лутчин

Читайте також: Український "Етно-хутір" в Ізраїлі пройшов із великим успіхом

Нова колекція Караванської - квінтесенція класики, шляхетності  старовинної майстерності. У ній вечірня сукня виконує соло, вона як жива істота: тіло надає їй форми і служить п’єдесталом, музика «INSO-Львів»  – вдихає у неї життя, а мережива із давніх сакральних різьблень вкладають душу.

Колекція «Український Haute Couture 2018» / Фото: Николаєвич Альона, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-