Президент вручив державні нагороди актору Джону Малковичу та диригентові Рікардо Мутті

Президент вручив державні нагороди актору Джону Малковичу та диригентові Рікардо Мутті

Фото
Укрінформ
Петро Порошенко на концерті "Шляхи дружби. Равенна – Київ " відзначив державними нагородами України актора Джона Малковича, професора Ніколо Франко Балонні, диригента Рікардо Мутті та президента Равенського фестивалю Крістіну Мутті.

Про це Глава держави написав у своєму Twitter.

"Вручив державні нагороди України диригентові Рікардо Мутті, акторові Джону Малковичу, професору Ніколо Франко Балонні та президенту Равеннського фестивалю Крістіні Мутті. Дякую за підтримку та солідарність з Україною!", – зауважив Президент.

Президент вручив державні нагороди актору Джону Малковичу та диригентові Рікардо Мутті / Фото: Овсяннікова Юлія, Укрінформ

Читайте також: Порошенко каже, що треба перетворити “острів несвободи” на тягар для Москви

Порошенко також зазначив, що музичний проект "Шляхи дружби. Равенна – Київ" це музичне свято, яке поєднує Україну та Європу і повертає Україну до родини європейських народів.

"Особливо важливо, що цей концерт відбувається у часи, коли Україна дає відсіч військовій агресії РФ. І ми маємо підтримку усієї Європи і всього світу, щоб нарешті на нашій землі запанував мир", – написав Президент.

Читайте також: Порошенко: У світі, напевно, немає щирішого друга України, ніж Канада

Нагадаємо: італійські та українські музиканти у неділю 1 липня зіграли концерт на Софійській площі у Києві у рамках міжнародного проекту «Шляхи дружби. Равенна – Київ». У концерті взяли участь понад 300 майстрів класичної музики, оперного і хорового співу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-