Мандрівка у майбутнє: українці вразили журі шоу America's Got Talent

Мандрівка у майбутнє: українці вразили журі шоу America's Got Talent

Відео
Укрінформ
Українська команда з номером The Escape (Втеча) отримала одноголосне схвалення від журі 13-го сезону шоу America’s Got Talent (Америка має талант) та пройшла до наступного етапу конкурсу.

Про це повідомляє НВ.

Журі конкурсу вразила оригінальність, актуальна тематика та використання новітніх технологій у номері. “Захопливо бачити речі, які ми насправді ніколи раніше не бачили. Це ніби мандрівка у майбутнє. Це було досконало,” – додав продюсер шоу та один з журі Саймон Ковелл.

За сюжетом виступу герой потрапляє у віртуальну реальність. Подорож спочатку здається веселою прогулянкою, але скоро перетворюється у динамічну гонку на виживання, під час якої герой долає безліч перешкод у пошуках порятунку.

Над номером українців працювали команди Front Pictures, Red Rabbit Entertainment (хореограф Костянтин Томільченко і режисер Олександр Братковський) та компанія PROFI LTD.

“Цей номер виник як творчий експеримент, над яким ми почали працювати ще в квітні 2017 року. Нас зацікавила ідея, що буде, якщо ми створимо танець у 3D просторі, де виконавці зможуть переміщуватися не тільки на сцені, але й над нею. Фактично вільно “літати” перед глядачами. Після кількох місяців експериментів ми зрозуміли, що це не тільки можливо але й може виглядати по-справжньому захопливо,” – розказав виконавець номеру та його режисер-постановник Костянтин Томільченко.

Читайте також: У Києві зафіксували рекорд із безперервного читання віршів

Втіленням візуальної частини виступу займалася українська студія Front Pictures. “Наша студія створила віртуальний світ навколо героя за допомогою голографічної відеопроекції. Ми прагнули досягти враження, коли на сцені стирається межа між реальним та віртуальним. І судячи з реакції публіки та журі, нам це вдалося”, - каже керівник Front Pictures Юрій Костенко.

America's Got Talent – телепроект на телеканалі NBC, шоу талантів, на якому виконавці різного віку змагаються за головний приз у мільйон доларів. У 13-му сезоні до складу суддів увійшли супермодель Хайді Клум, співачка Мел Бі, актор Хоуі Мендел та продюсер America's Got Talent Саймон Ковелл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-