Опубліковано трейлер документального фільму про Робіна Вільямса

Опубліковано трейлер документального фільму про Робіна Вільямса

Відео
Укрінформ
Канал НВО опублікував перший трейлер документального фільму про актора Робіна Вільямса, який покінчив з собою у 2014 році.

Як повідомляє DT, у фільмі особистість актора буде розкрита за допомогою кадрів, що раніше не публікувалися, які детально описують його творчий шлях і особисте життя.

Картина отримала назву "Робін Вільямс: Увійдіть у мій розум" (Come Inside My Mind), її прем'єра відбудеться на НВО 16 липня. Документальне кіно розповідає про ранні роки життя Вільямса, про його стрімкий зліт і славу, а також про внутрішніх демонів, які привели його до самогубства в 2014 році. Крім старих записів популярного актора, у кадрі також будуть його знамениті друзі - Біллі Крістал, Вупі Голдберг, Девід Леттерман, Стів Мартін.

Вільямс покінчив з собою в серпні 2014 року.

Читайте також: Фільм "IZI" отримав Приз глядацьких симпатій на кінофестивалі у Нью-Джерсі

У липні цього року з'явилося повідомлення про те, що Вільямсу був поставлений неправильний діагноз "хвороба Паркінсона". Актор наклав на себе руки через кілька місяців після того, як йому був поставлений діагноз і, на думку деяких ЗМІ, саме звістка про хворобу Паркінсона могло стати причиною суїциду.

За свідченнями судмедекспертів, у крові актора перед самогубством не було знайдено ні алкоголю, ні наркотичних речовин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-