В Одесі розпочалися зйомки фільму В'ячеслава Криштофовича

В Одесі розпочалися зйомки фільму В'ячеслава Криштофовича "Передчуття"

Укрінформ
Кінокомпанія Garnet International Media Group розпочала основний знімальний процес нового фільму "Передчуття".

Про це повідомляє прес-служба Держкіно. 

"Локаціями, обраними для зйомок, стали дивовижні краєвиди Одеси та Чорноморська", - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, режисером фільму є В'ячеслав Криштофович. Автор сценарію - Анатолій Крим, продюсер - Андрій Єрмак ("Межа", "Правило бою").

Проект драми "Передчуття" став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно. В ньому йдеться про повільне життя провінційного приморського містечка, яке раптом порушує локальний скандал, що розгортається навколо чоловіка, котрий пішов із життя: над містом зависає відчуття тривоги та неспокою. А тим часом на рейді з'являються військові кораблі.

"Кожен має свої передчуття чогось особливого, але тільки з часом усвідомлюєш, які з них дійсно були передбачуваними, а які - просто надуманими. Завдяки цим передчуттям ми постійно приймаємо рішення: фільм саме про це", - говорить про стрічку продюсер.

Читайте також: На Мюнхенський кінофестиваль відібрали дві українські стрічки

Лауреат Другої національної кінопремії "Золота дзига" за внесок у розвиток українського кінематографа В'ячеслав Криштофович бачить у фільмі універсальну історію про життя, любов і зраду, талант і посередність. "Кожний з цих простих фрагментів, складених докупи, народжує цілісну картину. Це як маленька модель світу. Мені дуже подобається ця історія, вона проста і складна одночасно. Ми всі живемо передчуттями. Сподіваюсь, що більше хорошими. Про це я і хочу зняти фільм", - каже він. 

Головні ролі у фільмі виконують народні артисти України Станіслав Боклан, Лариса Руснак, Ксенія Ніколаєва, засновник Школи образності (акторське драматичне мистецтво) Олександр Токарчук, актриса івано-франківського "Нового Театру" Ірина Бенюк, молоді актори Сергій Пащенко та Євгенія Муц.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-