В Україну заборонили ввозити книгу Казанцева

В Україну заборонили ввозити книгу Казанцева "Антикварщики"

Укрінформ
Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко підписав наказ про відмову ТОВ "Форс Україна" у дозволі на ввезення з території держави-агресора книги Кирила Казанцева "Антикварщики" у кількості дві тисячі примірників.

Про це повідомляє прес-служба комітету.

"Відмову надано на підставі негативного висновку експертної ради Держкомтелерадіо з питань аналізу та оцінки видавничої продукції. Експерти визнали, що це видання пропагує органи влади та представників органів влади держави-агресора, прославляє діяльність правоохоронних органів держави-агресора, а отже, не відповідає критеріям оцінки видавничої продукції, що дозволена до розповсюдження на території України", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: На "Книжковому арсеналі" підрахували, скільки дерев висадять у Карпатах

Як зазначається, станом на 7 червня 2018 року Держкомтелерадіо видав суб'єктам господарювання дозволи на ввезення 16 349 найменувань видавничої продукції з території РФ і тимчасово окупованих територій України. Водночас на підставі негативних висновків експертної ради комітет відмовив у видачі дозволів на ввезення 52 видань у зв'язку з їх невідповідністю Критеріям оцінки видавничої продукції, що дозволена до розповсюдження на території України. Ще 577 відмов надано внаслідок  подання суб'єктами господарювання не в повному обсязі пакетів документів або виявлення у поданих документах недостовірних відомостей.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-