Бурмака презентувала кліп про дорослі почуття сильної жінки

Бурмака презентувала кліп про дорослі почуття сильної жінки

Відео
Укрінформ
Народна артистка України Марія Бурмака презентувала відеокліп на свою нову пісню "Рибка", створений у тандемі з саундпродюсером Вадимом Лисицею.

Про це вона повідомила в коментарі Укрінформу.

«Це пісня про дорослі почуття сильної жінки, коли речі хочеться називати своїми іменами. Часто вже ніби дорослі люди називають один одного смішними і трохи дивними словами. З ніжністю, теплотою і любов'ю. Сонечко, котик, перлинка, рибка. А буває що і почуття проходять, а ці слова залишаються та живуть своїм життям. Обростають власними історіями і легендами. Коли писалась ця пісня, я якраз думала про те, яка різниця, як тебе називають, якщо із цією людиною ти відчуваєш себе справжньою жінкою», - розповіла Бурмака.

Марія Бурмака презентувала відеокліп на свою нову пісню "Рибка"

Читайте також: Топ-5 книжок від Бурмаки, Леньо і Рудницької

У кліпі співачка опиняється у місці своїх спогадів, там, де колись була любов, тепер панує сірість: зів'ялі квіти, забуті листи, речі, вкриті пилом, але достатньо лише однієї іскри, щоб відродилось кохання. 

«Вмить, все оживає та наповнюється світлом. І лише золота рибка, як головний талісман цієї історії, знає усі секрети», - додала вона, розповідаючи про свій новий кліп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-