Переможців

Переможців "Чілдрен Кінофест" оголосять на церемонії закриття

Укрінформ
П'ятий ювілейний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків "Чілдрен Кінофест" запрошує на церемонію закриття, яка відбудеться 3 червня, у неділю, о 16:45 у кінотеатрі "Київська Русь".

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі фестивалю. 

"На церемонії будуть оголошені переможці міжнародного конкурсу та конкурсу дитячих фільмів. Фестиваль закриє фільм-володар Гран-прі "Чілдрен Кінофесту-2017" - британське фентезі "Моллі Мун та чарівний підручник гіпнозу", - ідеться в повідомленні. 

Для реєстрації на закриття треба заповнити форму.

Як повідомляв Укрінформ, п'ятий фестиваль "Чілдрен Кінофест" відкрився 25 травня у Києві, під час церемонії відкриття в кінотеатрі "Київська Русь" демонструвалася документальна стрічка про дику природу - "Земля: Один вражаючий день", знята за допомогою найсучасніших технологій. Фестиваль проходить  у понад двадцяти містах України.

У міжнародній конкурсній програмі "Чілдрен Кінофесту" - сім фільмів для глядачів від 4 років, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Переможця міжнародного конкурсу оберуть шляхом підрахунку глядацьких голосів. Також у рамках фестивалю відбувається показ робіт-фіналістів Другого конкурсу короткометражних фільмів, знятих українськими дітьми у віці від 7 до 14 років. Переможця серед десяти картин-фіналістів, показаних на великому екрані у присутності авторів, обере спеціальне журі. Цього року глядачі також голосують за найкращу роботу та обирають переможця в номінації "Приз глядацьких симпатій".

Читайте також: Герой фільму "Сильні духом": у списку бранців Кремля зараз близько 70 осіб

Подія відбувається за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Державного агентства України з питань кіно, посольств і культурних представництв країн-учасниць. Організатор фестивалю - компанія "Артхаус Трафік".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-