Україна готова провести церемонію вручення премії Європейської кіноакадемії - Розенко

Україна готова провести церемонію вручення премії Європейської кіноакадемії - Розенко

Укрінформ
Україна має достатні організаційні та фінансові спроможності для проведення церемонії вручення премії Європейської кіноакадемії (European Film Awards) у Києві в 2021 році.

Про це сказав віце-прем'єр-міністр Павло Розенко під час зустрічі із головою Європейської кіноакадемії Маріон Дорінг, повідомляє Урядовий портал.

«Павло Розенко наголосив, що нещодавні події, які відбувалися у Києві, зокрема фінал пісенного конкурсу Євробачення та фінал Ліги чемпіонів УЄФА, були організовані на дуже високому рівні», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Розенко підкреслив, що Україна готова підтвердити свої спроможності, як організаційні, так і фінансові, і для проведення церемонії вручення премії Європейської кіноакадемії на найвищому рівні

Читайте також: Порошенко підписав указ про зміцнення статусу української мови

Водночас віце-прем'єр-міністр подякував Європейській кіноакадемії за підтримку зусиль України щодо звільнення незаконно засудженого українського режисера Олега Сенцова.

«Ми дякуємо за колосальну підтримку зусиль України щодо звільнення незаконно засудженого українського режисера Олега Сенцова. Я сподіваюся, що спільними зусиллями - Президента України, громадських ініціатив та світової спільноти - нам вдасться домогтися звільнення Олега Сенцова та інших в'язнів російського режиму», - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-