Міжнародний пітчинг

Міжнародний пітчинг "Молодості" Boat Meeting обрав переможця

Укрінформ
Традиційний для фестивалю "Молодість" міжнародний пітчинг Boat Meeting обрав переможця з представлених 5 проектів. Ним став проект фільму "Мої думки мовчать" режисера Антоніо Лукіча і продюсерки Алли Бєлої.

Про це повідомляє прес-служба кінофестивалю.

"Ми прослухали 5 презентацій проектів і отримали велике задоволення. Нам дуже сподобалося, тому що це великий зріз різних підходів, тем, сюжетів і творчих інтерпретацій. У нас була хвилююча і цікава дискусія з членами журі. Ми дуже хочемо, щоб ви всі втілили свої проекти в життя тут, на фестивалі "Молодість", через рік. А переможцем став фільм "Мої думки мовчать" режисера Антоніо Лукіча і продюсерки Алли Бєлої, який отримує сертифікат на $10 000 на постпродакшн від компанії StarMedia", - повідомив член журі Даріуш Яблонський (Польща).

Продюсерка фільму Алла Бєлая зазначила, що отримані на пітчингу кошти істотно допоможуть у створенні фільму.

"Ми закінчуємо зйомки 13 червня і вступаємо у фазу постпродакшна. Дуже велику частину коштів забирає музика, а також були потрібні гроші на корекцію кольору та монтаж, тому цей приз вирішить нам майже всі ці питання. Це величезна допомога для нас", - сказала продюсерка.

Читайте також: "Молодість" покаже фільм-сенсацію Берлінале "[Не] торкайся"

Оцінювало учасників також два українських представника журі - Віталій Шереметьєв та Олексій Терентьєв.

Boat Meeting відбувся 28 травня у кінотеатрі "Київ". Було представлено 5 проектів: чотири з України та один - зі Словаччини й Чехії. Крім сумної комедії "Мої думки мовчать", це проекти "Рокада" (Road Movie, Україна) Енді Іва, продюсер Володимир Філіппов; "Яків" (драма, Україна) Вікторії Трофіменко, продюсер Максим Асадчий; "Жертва" (драма, Словаччина, Чехія) Міхаля Бласко, продюсер Якуб Вікторін; "Ukraine, Mon Amour" (драма, Україна) В'ячеслава Бігуна, він же - продюсер. 

Фото: molodist.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-