Активісти вимагають, аби одеський клуб скасував концерт

Активісти вимагають, аби одеський клуб скасував концерт "холостяка №8"

Укрінформ
Активісти одеського "Правого сектору" оприлюднили звернення до дирекції місцевого нічного клубу "Іtaka" - скасувати концерт виконавця Рождена Анусі, що є одним з московських гастролерів під час агресії Росії на Донбасі та анексії Криму.

Повідомлення розміщено на сайті організації.

"Після скасування концерту запроданця Віталія Козловського директори клубу "Ітака" вирішили не втрачати можливість заробити грошей 2 червня і анонсували концерт Рождена Анусі. Хоча цей "молодий талант" відомий тим, що за останні два роки він 15 разів відвідав Росію з концертами. Нам хотілося б спитати у представників клубу: ви відверто знущаєтесь чи тримаєте одеситів за дурнів?", - зазначають у "Правому секторі".

Представники "Правого сектору" порадили адміністрації "Ітаки" скасувати і цей концерт. "В іншому випадку патріоти Одеси залишають за собою право не допустити виступу московського гастролера", - йдеться у зверненні.

Як повідомлялося, 22 травня клуб "Itaka" скасував запланований на 2 червня концерт Віталія Козловського, оскільки виконавець опинився в епіцентрі скандалу після виступу 9 травня в Москві.

Читайте також: У Львові скасували концерт іще одного гастролера до РФ

"Раніше він заявляв, що не знає, кому належить Крим, і публічно підтримував Нелю Штепу, котра допомагала військам країни-агресора захопити місто Слов‘янськ", - зазначили в НГО "Небайдужі", що звернулися до клубу та влади з приводу скасування концерту.

Фото з сайту muz1.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-