В одеському клубі скасували концерт Козловського

В одеському клубі скасували концерт Козловського

Укрінформ
Концерт співака Віталія Козловського, який мав відбутися 2 червня в одеському клубі "Itaka", організатори скасували.

Про це у Facebook повідомляє прес-служба громадської організації «Небайдужі».

"Запланований на 2 червня концерт Віталія Козловського в одеському клубі «Itaka» скасовано організаторами. Виконавець опинився в епіцентрі скандалу після того, як виступив 9 травня в Москві. Раніше він заявляв, що не знає, кому належить Крим, і публічно підтримував Нелю Штепу, котра допомагала військам країни-агресора захопити місто Слов‘янськ", - зазначили в НГО "Небайдужі".

НГО "Небайдужі" висловила вдячність організаторам виступу Козловського в Одесі за скасування заходу, котрий у разі проведення "став би жестом демонстрації неповаги до українського народу, що сьогодні боронить країну від російського агресора".

Водночас "Небайдужі" констатували, що різні громадські організації Одеси, так само як у Києві та Львові, оголосили про намір вийти на акцію протесту проти виступу Козловського.

Читайте також: У Києві скасували концерт Козловського через російські гастролі

В адміністрації клубу «Itaka» кореспонденту Укрінформу підтвердили скасування концерту. "Виступ співака Козловського, що був запланований на 2 червня, скасовано", - заявила представник адміністрації клубу Ольга Коджебаш, ухилившись від коментарів з цього приводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-