ДіКапріо знову зіграє у Спілберга

ДіКапріо знову зіграє у Спілберга

Укрінформ
За шістнадцять років після виходу кримінальної комедії «Спіймай мене, якщо зможеш» Стівен Спілберг і Леонардо Дікапріо знову попрацюють разом.

Про це повідомляє oKino.ua з посиланням на Empire.

Актор і режисер зніме для студії Lionsgate байопік про 18-го президента США Улісса С. Гранта В основу сценарію буде покладено книгу Рона Чернова, яку адаптує Девід Джеймс Келлі. Саме Чернов, до речі, є також автором біографії Александра Гамільтона, яка вилилася у знаменитий бродвейський мюзикл.

Біографія Гранта, безумовно, гідна екранізації. Незважаючи на проблеми в армії, пов'язані з пияцтвом, він очолив військо жителів Півночі під час Громадянської війни. Був полководцем, а згодом - і генералом, надійною людиною Авраама Лінкольна (про останнього Спілберг, як відомо, вже зняв байопік).

Читайте також: Кінофестиваль "Відкрита ніч. Дубль 21" приймає заявки до 25 травня

Він виграв битву при Шайло і кампанію у Віксбурзі, переміг легендарного генерала армії конфедератів Роберта Лі. Військовий геній привів його в Білий дім. Для чорношкірих американців Грант був беззастережним кумиром: на посаді президента він робив все можливе, аби знищити Ку-клукс-клан, навіть ціною скандалів з адміністрацією.

Коли Спілберг і Дікапріо розпочнуть роботу над байопіком, не відомо, але точно не скоро. ДіКапріо зараз зайнятий у проекті Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», а Спілберг збирається знімати п'ятий фільм про Індіану Джонса і ремейк «Вестсайдскої історії».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-