Юних українських співаків запрошують на престижний конкурс у Берлін

Юних українських співаків запрошують на престижний конкурс у Берлін

Укрінформ
Юні українські співаки до 25 травня можуть подати заявки на участь в престижному міжнародному конкурсі "Берлінська перлина" (Berliner Perle).

Національний відбір конкурсантів відбудеться 1 червня під час першого Київського балу на Контрактовій площі, повідомила кореспонденту Укрінформу організатор балу, генеральний директор групи компаній "Брендберг" Марина Ігнатуша.

"Заявки від молодих виконавців приймають до 25 травня включно у трьох вікових категоріях: від 10 до 13 років, від 14 до 17 років, від 18 до 24 років. Учасниками проекту можуть стати не лише сольні виконавці, а й дуети та малі, до 6 учасників, гурти. Першого червня під час Київського балу відбудеться відбір", - зазначила вона.

Як поінформувала Ігнатуша, кожен конкурсант до 25 травня повинен подати два твори - світовий та національний хіти. Пісенний матеріал (у форматі mp3, хронометраж кожної пісні до 3.30 хвилин), а також коротку інформацію про себе, фото та відео з живим виконанням однієї з пісень потрібно надіслати на адресу: berlinpearl2018@gmail.com

Зазначають, що фінал національного відбору відбудеться під час виступів претендентів зі сцени на Контрактовій площі 1 червня. Переможців визначатиме авторитетне журі, до складу якого входять відомі українські музиканти, композитори, виконавці. І вже у листопаді цього року фіналісти національного відбору позмагаються з претендентами з інших європейських країн за гран-прі одного з найпопулярніших конкурсів сучасної музики, який проводить Euro Pop Contest Grand.

Читайте також: День Європи у Києві відсвяткують фестивалем світла та безкоштовними музеями

Учасники національного відбору конкурсу "Берлінська перлина", які виступатимуть на сцені Київського балу 1 червня, нагороджуються дипломами.

Як відомо, перший Київський бал відбудеться 1-2 червня на Контрактовій площі і збере понад 70 тис. гостей та учасників з усієї України. Під час балу передбачені майстер-класи з танців від відомих хореографів, жива музика, спілкування з зірками сцени тощо. Вестимуть розважальну програму популярні радіоведучі. У підготовці та проведенні балу братимуть участь понад 3 тис. артистів, волонтерів, працівників технічних служб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-