Помер керівник

Помер керівник "Машини часу" Володимир Сапунов

Укрінформ
У ніч на неділю на 66 році життя помер керівник й учасник групи «Машина часу» Володимир Сапунов.

Про це РБК повідомив прес-секретар «Машини часу» і «Воскресіння» Антон Чернін.

«Він дуже довго хворів, у нього було серйозне онкологічне захворювання. Володимир Борисович вже більше 10 років пересувався в інвалідному візку. Весь цей час він продовжував керувати «Машиною часу» і «Воскресінням», — пояснив Чернін.

За його словами, від керівництва групою «Машина часу» Сапунов відійшов наприкінці 2017 року, але залишився учасником групи. «Після чергового раунду боротьби із хворобою він помер», — сказав прес-секретар.

Володимир Сапунов народився 1 січня 1953 року в Краснослободську. В кінці 1960-х років грав разом із молодшим братом, музикантом Андрієм Сапуновим, у шкільній групі «Ельфи». В інтерв'ю Сапунов розповідав, що в 1970-х роках складав пісні, а потім зайнявся поезією. «Знову щось вийшло. В усякому разі довів собі, що можу і це. Багато склав наприкінці 1980-х — початку 1990-х. Але знову-таки переключився на інше», — говорив Сапунов.

На початку 1990-х років Сапунов працював на радіо «Максимум», керівником «Воскресіння» він став у 1993 році, а «Машини часу» - в 1994 році. У 2009 році запропонував свою пісню «На парі крил» для альбому «Машини часу» під назвою «Не паркувати Машини». Пісня була написана ще в 1976 році. У 2014 році Сапунов представив власний альбом «Біг in the USSR».

Фото: Маргарита Шол, РИА "Новости"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-