"Дикий театр" відкриває громадський майданчик у Києві

Укрінформ
«Дикий театр» спільно з художнім простором «Сцена 6» розпочали освітній проект «Арт-тема», який працюватиме в режимі громадського майданчика для обговорення актуальних культурних питань. 

Про це Укрінформу повідомила голова ради Гільдії незалежних театрів, засновниця «Дикого театру» Ярослава Кравченко.

«Цей освітній проект створено, в першу чергу, для глядачів. Ми мріємо, щоб ви глибше розуміли сучасний театр, отримували нові знання, були в контексті і ділились своїми думками», - сказала вона.

За словами Кравченко, в проекті «Арт-тема» буде два напрямки: лекції про театральних та літературних героїв нашого часу та дискусії на цікаві теми. Такі зустрічі будуть проходити 1-2 рази на місяць на території художнього простору «Сцена 6». 

«Перша «Арт-Тема» була присвячена британській письменниці Сарі Кейн, у наступній ми обговоримо творчість сучасного режисера, сценариста і драматурга Мартіна Макдонаха, за п'єсою якого у нас йде спектакль «Кицюня», - повідомила голова ради Гільдії.

Читайте також: Шевченко та водевіль за Пчілкою: в Ужгороді стартував театральний фестиваль

«Люди шукають сенс, а ми вигадуємо формати цього пошуку. У нас є своя аудиторія, дуже «правильна», мисляча, критична. Нам хочеться спілкуватися з нею більше», - наголосила Кравченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-