Фільму про Гарлі Квінн знайшли режисера

Фільму про Гарлі Квінн знайшли режисера

Укрінформ
Фільм про героїню коміксів DC Гарлі Квінн визначився з режисером - стрічку зніматиме американська постановниця китайського походження Кеті Янь.

Про це повідомляє oKino.ua із посиланням на Deadline.

"Зазначений виданням як «безіменний фільм про дівчину-бандитку», черговий спільний проект Warner Bros. і DC, присвячений суперлиходійці у виконанні Марго Роббі, отримав режисера в особі американської кінематографістки китайського походження Кеті Янь. Вона відома за незалежною картиною «Dead Pigs» («Мертві свині»), яка наробила багато галасу на «Санденсі», - йдеться у повідомленні.

Сольник ґрунтуватиметься на коміксах «Хижі птахи», де Квінн об'єднується з такими персонажами, як Чорна канарейка і Бетгерл. Сценарій написала Крістіна Годсон, яка є також автором скрипту до спін-офа «Трансформерів» про Бамблбі, а також уклала контракт на написання сценарію «Бетгерл».

Читайте також: Спілберг спродюсує фільм з всесвіту DC Comics

Таким чином, Кеті Янь стане другою жінкою-режисером всесвіту DC після Петті Дженкінс, яка зняла нещодавно хіт «Диво-жінку».

Також Гарлі Квінн має з'явитися у «Сиренах Готема» Девіда Ейра, сольнику про Джокера та сиквелі «Загону самогубців», який знімає Гевін О'Коннор.

Головне фото: фільм "Загін самогубців". Фото: IMDb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-