У дитячому Віденському балу візьмуть участь діти шоу-зірок і спортсменів

У дитячому Віденському балу візьмуть участь діти шоу-зірок і спортсменів

Фото
Укрінформ
У дитячому Віденському балу, який пройде у київській мерії 22 квітня, візьмуть участь діти спортсменів, політиків та представників шоу-бізнесу.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили організатори балу.

"Діти Камалії, Фреймут і Тігіпка братимуть участь у дитячому Віденському балу", - інформують в оргкомітеті.

Співачка Камалія розповіла, що її доньки Арабелла і Мірабелла захотіли танцювати, коли побачили зіркову маму в проекті «Танці з зірками» восени минулого року. Хоча двійнятам ще немає і п'яти років, вони посилено готуються до балу, репетирують вальс, полонез, падеграс нарівні зі старшими дітьми під керівництвом досвідчених хореографів Андрія Дикого і Олени Балджи. Співачка часто приходить на репетиції подивитися на успіхи доньок.

Віденський бал

А ось донька телеведучої Ольги Фреймут - 12-річна Злата - вже абсолютно самостійна. Вона сама приймала рішення про участь у Віденському балу. Дівчинка призналася, що захоплюється такими напрямками, як хіп-хоп, панк, але спробувати себе у бальних танцях їй теж цікаво. Злата вже веде свій блог і займається в театральній студії, грає у спектаклях, знялася в телешоу, цікавиться модельним бізнесом і дизайном.

Крім того, на дитячому Віденському балу буде представлена танцювальна постановка Академії сучасної освіти А+, в якій беруть участь донька відомого футболіста Андрія П'ятова Дарина, донька політика Сергія Тігіпка Ася, син телепродюсера Владислава Багінського Валід, діти засновниці академії А+ Іванни Никонової Олександр і Аріна та багато інших.

Всього танцюватимуть понад 150 дітей. Серед них 11 вихованців київського Центру реабілітації дітей з інвалідністю: абсолютний чемпіон України з плавання Поліна Мілантьєва, майстер спорту з плавання серед людей з інвалідністю Марія Сакало, чемпіон України і Білорусі з тхеквондо Арсен Іванов та інші.

Читайте також: На репетиції дитячого Віденського балу у київській мерії зібралося 70 пар дебютантів

Як відзначає організатор дитячого віденського балу Марина Ігнатуша, його соціальна, благодійна місія - інтегрувати дітей з особливими потребами в соціум, створити загальний відкритий простір для комунікацій. Віденський бал-2018 у Києві пройде напередодні фіналу Ліги Чемпіонів у Києві і присвячений спортивним досягненням.

Як відомо, після Віденського балу його організатори мають намір провести Київський бал - вперше у столиці України. Це захід відкритого формату і він відбудеться на Контрактовій площі 1-3 червня. У рамках Київського балу планується поставити рекорд на найбільшу кількість дітей, які одночасно танцюють вальс, всього буде понад одна тисяча дітей і серед них - учасники дитячого Віденського балу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-